Leyla Şahin Usta: Türkiye'mizi ileriye taşıyacağız

Konya'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Mevlana Meydanı’nda düzenlenen anma etkinliğinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, 'Bu bayrağı indirmeyen, ezanları susturmayan milletimizle birlikte Türkiye’mizi ileriye taşıyacağız' dedi.
Leyla Şahin Usta: Türkiye'mizi ileriye taşıyacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, “15 Temmuz’daki hain kalkışmaya dimdik duran Konyalı hemşehrilerimiz sizler selamlıyorum. 5 yıl önce bugün milyonlarca insanımız sokaklara indi. Bugün de sokaklarda nöbet tutan ve Cumhurbaşkanımızın arkasında olan milyonlara teşekkür ediyoruz. Bu bayrağı indirmeyen, ezanları susturmayan milletimizle birlikte Türkiye’mizi ileriye taşıyacağız” dedi. 

Usta, “Hainler, o gece bu milletin canını ülkesi için feda edeceğini hesap edemediler. Şehitlerimiz sadece bedenlerini ortaya koymadılar. İman gücüyle o darbecilerin üzerine büyük bir korku saldılar. Üzerimize bomba yağarken bile hiçbirimiz korkmadık. Allahu Ekber dedik. Meclis bombalanırken sizden korkmayacağız dedik. Bugün aynı kararlılıkla ülkemizi ileriye taşımaya devam ediyoruz. 15 Temmuz gecesi darbeciler hain planı işletmeye başladığında, bu milleti korkutup kaçıracaklarını, herkesi evlerinde saklanacak zannettiler. Darbecilerin üzerine yürüyen bu millet sayesinde artık darbelere son verilmiştir. Darbelere mühür vurulmuştur. Türkiye geçilmez denilmiştir. Bizi ileriye taşıyan milletimizin gücüdür. Bu bayrak ve bu ezanları susturmayan milletimizin gücüdür. Bizler de sizlerle birlikte Cumhurbaşkanımızın verdiği görevleri en iyi şekilde yerine getireceğiz. Hep birlikte şehitlerimiz için dua edeceğiz, ülkemizin yükselmesi için hep birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

YENİ HABER