Leyla Şahin Usta’dan Konya Cihannüma’ya ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Cihannüma Derneği Konya İl Temsilciliğini ziyaret etti. Başkan Ömer Faruk Seleş ile görüşen Usta, tarihten aldığı ilhamla geleceği inşa ve ihya etmek adına çalışan tüm Cihannüma gönüllülerine başarı diledi.
Leyla Şahin Usta’dan Konya Cihannüma’ya ziyaret

Cihannüma Derneği Konya Şubesi önemli bir misafiri ağırladı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, derneği ziyaret ederek Cihannüma Gönüllüleri ile bir araya geldi.  

“YENİDEN İHYA HAREKETİ” 

Ziyarette derneğin faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Cihannüma Konya İl Temsilcisi Av. Ömer Faruk Seleş, küresel adaletin tesisi için tarihten aldıkları ilhamla geleceği inşa etmek için çalıştıklarını belirtti. Cihannüma’nın yeniden bir ihya hareketi olduğunu hatırlatan Seleş, yaklaşık 2 yıldır etkili olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının getirdiği tüm kısıtlama ve sorunlara rağmen dernek gönüllülerinin çalışmalarını aynı kararlılık ve heyecanla sürdürdüğünü ifade etti. Dijital platformların bu dönemde daha aktif kullanılarak toplumun geniş kesimlerine ulaştıklarını anlatan Seleş “Medeniyetimizin birikiminden beslenerek kardeşlik hukuku çerçevesinde, birlik ve beraberlik içerisinde geleceğin inşası ve ihyası için kutlu yolculuğumuza devam ediyoruz” dedi. 

whatsapp-image-2022-01-22-at-19-58-39-2.jpeg

USTA’DAN TEBRİK VE BAŞARI DİLEĞİ 

Konya’da Cihannüma gönüllüleri ile bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ise “Gönül dünyamızın olgunlaşması için tarihten aldığı ilhamla inşa ve ihya etmek adına çalışan Cihannüma Derneği Konya Şubesi’nin başkan ve tüm gönüllülerini tebrik ediyor, başarılı çalışmalar diliyorum” dedi.  

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Cihannüma Konya İl Temsilcisi Av. Ömer Faruk Seleş, AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanı Leyla Şahin Usta’ya plaket ve Cihannüma Dergisi'nin son sayısını takdim etti. 

Ziyarette AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları Ali Deresoy, Adnan Bahçeci ve Hümeyra Saçkesen’in yanı sıra İşkur İl Müdürü Emrah Keleş, Cihannüma Derneği Genel Merkez Komisyon Üyesi M. Aziz Anik, Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Murat Ertekin, Gürkan Gülcemal, Ebubekir Özüdoğru, Mehmet Yavaş ve Hüseyin Mucuk da hazır bulundu.