LGBT Dayatmasına Karşı hepimiz harekete geçelim; YARIN DEĞİL BUGÜN HEMEN DUR DİYELİM

Konya STK Platformu Başkanı Prof. Dr. Önder Kutlu, geçtiğimiz gün Konya’da STK Platformu tarafından büyük bir katılımla yapılan LGBT Dayatmasına Karşı Büyük Aile Yürüyüşü’nün Türkiye’deki ilk karşı çıkış olduğunu söyledi. Başkan Kutlu, tüm dünyada LGBT akımımın sistematik şekilde desteklendiğini belirterek, “Bunun için çok acele etmemiz gerekiyor. Bunu yarın değil bugün, hemen şimdi yapmamız lazım. Çünkü tehlike çok açık ve yakın" dedi.
LGBT Dayatmasına Karşı hepimiz harekete geçelim; YARIN DEĞİL BUGÜN  HEMEN DUR DİYELİM

Konya'da sivil toplum kuruluşları organizasyonunda "LGBT Dayatmasına Karşı Büyük Aile Yürüyüşü" yüzlerce Konyalının katılımıyla yapıldı. Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı Prof. Dr. Önder Kutlu, LGBT Dayatmasına Karşı Büyük Aile Yürüyüşü’nün ardından gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

LGBT dayatmasının tüm dünyada yayılmaya çalışıldığının altını çizen Başkan Kutlu, büyük bir planın başlangıcı olduğunu söyledi. Dünyanın her yerinde LGBT provokasyonlarının eş zamanlı yürütüldüğüne de dikkat çeken Başkan Kutlu, “Özellikle Avrupa ve diğer batı ülkelerinde dini ikinci plana iten toplumlarda LGBT akımları hızlı şekilde ilerledi. Daha dindar Türkiye gibi toplumlarda yavaş yavaş ve belli bir sistem dahilinde getirilmeye çalışılıyor. Bu sistematik süreçte muhtemelen çok ciddi bir sermaye desteği olduğunu düşünüyoruz. Yine bu sapkın davranışların ardından düşünce desteği var. Üniversitelerde önce Kadın eşitliği ve cinsiyet eşitlik denildi. Şu anda eşitlikten çok öte bir baskı ortama var. İnsanlar kendi fıtratlarını tanımlayamıyorlar. Çünkü LGBT gibi tehlikeli bir takım kavramlar üretildi. Kendilerini fıtratlarına uygun olmayan herkesi destekleyerek LGBT adı altında paket olarak dünyaya sunuldu. Bunu da yaparken üniversiteler bunun kavramsallaştırılmasını sağladı. Cinsiyet araştırmaları adı altında bir planla bu olaylar başladı. Akabinde medya kuruluşları üzerinden LGBT kavramı dünyaya servis edilmeye başlandı. Dünya bunu benimsemese bile hoş görülmesi sağlandı. Sonra bu çalışmalar STK’lar üzerinden topluma pompalanmaya başlandı ve uluslararası kuruluşlar buna destek sağlamaya başladı. Ülkemizde fazla hissedemiyoruz ama Batı toplumlarında çok ciddi bir mesafe aldılar” dedi.

aa-20221022-29223470-29223461-konyada-sivil-toplum-kuruluslari-buyuk-aile-yuruyusu-duzenledi.jpg

“ANNESİ VE BABASI BELLİ OLMAYAN ÇOCUKLAR DÜNYAYA GELMEYE BAŞLADI”

Günümüzde iş başvuru formalarında bile cinsiyet belirten bölüme başka kavramlar da eklendiğini belirten Başkan Kutlu, LGBT dayatması adım adım geldiğini ve bunun topluma kabul ettirilmeye başlandığının altını çizdi. Aynı zamanda nüfus kontrolün de bir aracı olarak uygulandığına değinin Kutlu, “Aynı cinsle evlendirilmeyi özendirilerek nüfus artışının azalması sağlanıyor. Daha da ötesi bu evliliklerde çocuk edinme hakkı veriyorlar. Bunun daha da kötüsü bu evliliklerde tıp yöntemiyle çocuk doğurmalar oluşturmaya başladılar. Annesi ve babası belli olmayan çocuklar dünyaya gelmeye başladı. Bir sonraki aşamada da nasıl bizim tarımsal üretimdeki tohumları bozdular ise şimdi de aynı projeyi insan üzerinde uyguluyorlar” diye konuştu.

whatsapp-image-2022-10-22-at-17-38-29.jpeg

“HEMEN ŞİMDİ YAPMAMIZ GEREKİYOR”

Türkiye’de aile yapısının güçlü olduğu için LGBT dayatmasına kolaylıkla karşı çıkıldığını söyleyen Başkan Kutlu, bu dayatmaya karşı da Türkiye’nin dünyada öncü rol alması gerektiğini vurguladı. Türkiye’nin LGBT dayatmasına güçlü duruşuyla LGBT dayatmasına maruz kalmış toplumların yeniden kendine getirilebileceğini söyleyen Başkan Kutlu, “Türkiye sadece kendi ülkesi için değil, bütün insanlık için buna dur demeli. Ülkeler ülkeleri sadece askeri operasyonlarla işgal etmiyorlar, böyle sapık fikri akımlarla da işgal ediyorlar. Bu işgal yöntemi de çok tehlikeli. Türkiye buradan dünyaya güçlü bir mesaj verdiği zaman nasıl bir dönemde Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Siyonistlerin dünyaya uyguladığı soykırımı tanıtmışsa burada da öncü bir rol üstlenebilir. Bunun topyekûn yapılması gerekiyor ve üniversitelerin de bir kürsü kurması gerekiyor. MEB, Aile Bakanlığı gibi kurumlar çalışma grupları oluşturmalıdır. Avrupa’da ve dünyada nasıl üniversiteler üzerinden kavramsallaştırılması başladıysa bunun bertaraf edilmesi için yine üniversitelerden başlanması gerekiyor. Bu kapsamda halkımız da detaylı şekilde bilinçlendirilmelidir. Çoğu insan nereden başladığını bilemiyor. Filmlerde, sosyal medyada ve hayatın birçok alanında LGBT söylemleri insanların karşısına çıkıyor. Bunun için çok acele etmemiz gerekiyor. Yarın değil bunu bugün, hemen şimdi yapmamız gerekiyor. Çünkü tehlike çok açık ve yakın. O yüzden buna yönelik çalışmaların çok hızlı bir şekilde başlaması gerekiyor. Bizim LGBT Dayatmasına Karşı Büyük Aile Yürüyüşü, Türkiye’de ilk adımdı ve bu tehlikenin farkında olmayanlar için bir mesajdı. Önce ailemizi, yakınlarımızı ve ülkemizi bilinçlendirerek, insanlığı da bu sapık fikirlerden kurtarmalıyız. Türkiye bu konuda öncü olmalı, eminim ki tüm dinden aklı başında insanın da Türkiye’ye destek vereceğini düşünüyorum” diye konuştu.

aa-20221022-29223470-29223465-konyada-sivil-toplum-kuruluslari-buyuk-aile-yuruyusu-duzenledi.jpg

KONYA’DA ON BİNLERCE KİŞİ LGBT’YE “DUR” DEDİ

Konya'da sivil toplum kuruluşları organizasyonunda "LGBT Dayatmasına Karşı Büyük Aile Yürüyüşü" yapıldı. Kılıçarslan Meydanı'nda toplanan ve "Aileme Dokunma", "LGBT Zorbalığına Hayır", "Gökkuşağımı Kirletme", "Ailemiz Son Sığınağımız", "Küreselci Dayatmaya Hayır", "Fıtratımız Kimliğimizdir" dövizleri taşıyan kalabalık, Alaaddin Bulvarı'ndan Kayalı Park'a yürüdü.

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı Önder Kutlu, burada yaptığı konuşmada, etkinliğe katılanların büyük bir mesaj verdiğini söyledi. Aileye sahip çıkmak için Konya'da çok sayıda kişinin yürüyüşe katıldığını aktaran Kutlu, "Kimler toplum üzerine hesap yapıyorsa o hesaplarını gözden geçirmek zorunda kaldılar. Uzun soluklu bir yürüyüşün ilk adımını attık. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek." dedi. Kutlu, küresel güçlerin orkestra şefliğinde, yerli işbirlikçilerin destekleriyle yürütülen sürecin herkesi rahatsız ettiğine dikkati çekerek, şöyle konuştu: "Bugüne kadar sesimiz düşük tonda çıkmış olsa da bu, yapılanların farkında olmadığımız anlamına gelmiyor. Kimlerin neleri pişirip bize servis etmekte olduğunu biliyoruz. Ancak bu kadar kısa sürede bu kadar hızlı bir biçimde mesafe alabileceklerini tahmin etmek zordu. Maalesef pandemi ile hızlanan dijitalleşme, işlerini kolaylaştırdı. Bugün bizler kendimizi savunmak, nefret söylemi içinde olmadığımızı ifade etmek zorunda bırakılıyoruz.

ffspv0bwaaaqgzp.jpg

Oysa fıtrata Cenab-ı Allah'ın bizlere uygun gördüğü role, görüntüye aykırı davrananlar başkaları. Yani savunma yapması gerekenler, savcı pozisyonunda, bizler ise sanık pozisyonundayız. Yavuz hırsız misali bizi savunma pozisyonuna iterek ötekileştirmek istiyorlar. Onların çizdiği sınırlara sıkışıp kalmayacağız." ifadelerini kullandı.

Büyük yürüyüşe; Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, STK başkanları, aileler ve vatandaşlar katıldı.

•SERVET R. ÇOLAK / YENİ HABER GAZETESİ

 Muhabir
Etiketler :