Lider Sivasspor, Fenerbahçe'yi devirdi!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 15. haftasında lider Demir Grup Sivasspor'a 3-1 mağlup olarak şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.
Lider Sivasspor, Fenerbahçe'yi devirdi!

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 3-1 mağlup oldu. Art arda 7. galibiyetini alan Sivasspor liderliğini sürdürdü.

Demir Grup Sivasspor ile Fenerbahçe, Süper Lig!in 15. haftasında karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanan ve hakem Ali Palabıyık'ın düdük çaldığı maçı Sivasspor 3-1 kazandı. Ev sahibi ekibe 3 puanı getiren golleri 32. dakikada Fernando, 59. dakikada Emre Kılınç ve 90+7'de Ziya Erdal atarken Fenerbahçe'nin sayısını 85. dakikada Deniz Türüç attı.

Fenerbahçe'de Garry Rodrigues 90+5'te, Ozan Tufan ise 90+6'da ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Konuk ekip maçı 9 kişi tamamladı.

Bu sonucun ardından ligde art arda 7. galibiyetini alan Sivasspor puanını 33'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. 4 maç sonra mağlup olan Fenerbahçe ise 25 puanda kaldı. Süper Lig'in 16. haftasında Sivasspor deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Fenerbahçe ise Beşiktaş'ı konuk edecek.