Ligler oynanacak mı, Konyaspor...

Kahramanmaraş'taki deprem sonrası pazartesi günkü maçlar iptal edilmişti. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi liglerle alakalı son durumu yarın paylaşacak.
Ligler oynanacak mı, Konyaspor...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremler dolayısıyla dayanışma mesajı verdi. Mehmet Büyükekşi, federasyonun sosyal medyasında yer alan mesajında, "Öncelikle ülkemizin büyük bir bölümünü etkileyen depremlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerimize sabırlar ve milletimize başsağlığı dileyerek sözlerime başlamak istiyorum. Yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

"SALI GÜNÜ KARAR VERECEĞİZ"

Yayıncı kuruluşa konuşan Mehmet Büyükekşi, "Türk Futbol ailesini, spor camiamızı ve tüm vatandaşlarımızı birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde yaralarımızı sarmaya davet ediyorum. Türkiye Futbol Federasyonu olarak devletimizle sürekli iletişim halindeyiz. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanımızın da açıklamasında olduğu gibi spor müsabakaları ertelendi. Biz de futbol liglerimizde oynanacak maçlarımızı erteledik. Salı günü tüm ligler için kararımızı paylaşacağız." ifadelerini kullandı.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :