Lineer Aydınlatma kesinlikle akıllıca bir seçimdir

Lineer Aydınlatma kesinlikle akıllıca bir seçimdir
Lineer Aydınlatma kesinlikle akıllıca bir seçimdir

Lineer aydınlatmalar eski modellerine göre daha fazla ışık verimliliğine, daha iyi ışık şarjına ve daha az enerji tüketimine sahip şık ve modern aydınlatma ekipmanları arasında yer alıyor. Geçmişte bu ışıkların kullanımı genellikle resmi ofislerde veya mağazalarda sınırlıyken, günümüzün modern dünyasında aydınlatmanın mekanda güzellik yaratmadaki önemi nedeniyle restoran, kafe, otel lobileri, sanat stüdyoları ve başka yerler de popüler oldu, artık sadece birkaç yerle sınırlı değil.

Lineer aydınlatma farklı ortamlar için kesinlikle akıllıca bir seçimdir çünkü arka arkaya birden fazla ışık veya lamba kullanmak yerine uzunluğu uzun olan bu armatürü kullanarak bir sıra veya optik hat oluşturma hedefinize ulaşabilirsiniz. , elde edildi. Bu armatür hem iç hem de dış aydınlatma için kullanılabilir. İyi bir aydınlatma oluşturmak için bu armatürü kullanabileceğiniz yerler arasında şunlar sayılabilir:

Lineer armatür farklı ortamlar için kesinlikle akıllıca bir seçimdir çünkü birden fazla ışık veya lambayı arka arkaya kullanmak yerine bu uzun lambayı kullanarak hedefinize ulaşabilirsiniz. , elde edilmiştir. Bu aydınlatma hem içeride hem de dışarıda aydınlatma için kullanılabilir. İyi bir aydınlatma oluşturmak için bu armatürü kullanabileceğiniz yerler arasında şunlar bulunmaktadır:

• Konferans ve toplantı odaları

• Konutlar

• Departmanlar ve şirketler

• Uzun odalar ve koridorlar

• restoran ve kafe

• Dolapların altında

•WC

•mağazalar

• Güzellik Salonları

Lineer aydınlatma

Asma tavanda kesim ve oluk açmanın mümkün olmadığı, ayrıca tavanın asma sistemlerini kullanacak kadar yüksek olmadığı durumlarda yüzeye monte lineer aydınlatmaların kullanılması uygun bir çözümdür. İstediğiniz mekanın aydınlatma sistemini değiştirmeyi planlıyorsanız ve tavan ve duvarları değiştiremiyorsanız cephe lineer lambasını kullanarak aydınlatma sisteminizi güncelleyin. Ortam için doğru lineer armatür seçerken montaj şekline, ışığın rengine, optik şarjına, ömrüne, lambanın içine nem ve toz girmemesine dikkat etmelisiniz.

Sıva altı lineer ışık

Gömülü lineer ışık, tavan veya duvar gibi bir yüzeydeki içi boş bir açıklığa monte edilir. Bu tür doğrusal LED, bir mekanın tavanı ve duvar yüzeyleriyle kusursuz bir şekilde karışan ve mekanın dokusunun bir parçası haline gelen temiz ve görünmez çizgiler veya ışık formları oluşturmak için kullanılabilir.

Yerleşiklerin güçlü bir etkisi vardır ve sıklıkla değişir ve bir alana eklenir. Çağdaş mimari tasarımda şaşırtıcı bir faktör olarak. İşyerlerinde giderek daha popüler hale gelen gömme lineer aydınlatma, dikkatli bir tasarım gerektirir.

• Asılı sarkıt lineer

Asma lineer aydınlatma , aydınlatma sistemi açısından onlardan hiçbir farkı olmayan yüzey lineer lamba türlerinden biridir. Ama onun uygulaması farklıdır. Yani tavanın kısa olduğu durumlarda yüzey aydınlatmaları kurulur; Ancak asılı lineer ışıklar yüksek tavanlı yerler için uygundur. Çünkü tavanı yüksek olan yerlerde asma lineer lamba kullanılarak ışık kaynağı ile zemin arasındaki mesafe azaltılabilir ve bu sayede daha iyi bir aydınlatma elde edilebilir.

Sarkıt lambalar kullanılarak toplantı salonları, hac yerleri ve diğer yüksek tavanlı mekanların aydınlatılmasında kullanılacak aydınlatma kaynaklarının sayısı azaltılır. Sonuç olarak elektrik tüketimi büyük ölçüde azalacaktır. Ayrıca sarkıt lambalar kolaylıkla açılıp başka bir yere monte edilebilmektedir.

lineer ışıkların avantajları

Kuşkusuz, özel şekli nedeniyle çizgi lamba, iç mekan aydınlatmasında birçok avantaja sahiptir ve mimari ve dekorasyon tasarımcılarının ellerini, çeşitli mekan ve ortamlarda çekici ışık öğeleri oluşturma konusunda özgür bırakır. Aşağıda en somut avantajların bazılarından bahsediyoruz.

• Tavandan başlayıp köşelerden geçip duvarlara kadar devam eden bir ışık yaratmak bu lambanın diğer tavan lambası türlerinde bulamayacağınız en önemli özelliklerinden biridir.

• Bu lambanın güzel yanı, onu kullanarak ışığın ulaşmadığı alanda daha az yer bulmanızdır.

• Bu lambayı kullanarak çizgilerden ilham alan farklı aydınlatma modelleri yaratabilirsiniz. paralel çizgiler, zikzaklar, çarpılar, eğriler vb. gibi şekiller dahil.

• Işığı eşit şekilde yayar.

• Işığı göz kamaştırmaz ve gözleri yakmaz. Tekwat