Luyindama ile yollar ayrılıyor

Galatasaray'da, Kongolu stoper Christian Luyindama ile yollar ayrılıyor. Tecrübeli ismin, gerekli prosedürleri hallettiği ve yakın zamanda Belçika'ya gideceği ifade edildi.
Luyindama ile yollar ayrılıyor

Galatasaray'da Christian Luyindama ile yollar resmen ayrılıyor. Belçika'nın Royal Antwerp takımına kiralanması beklenen Demokratik Kongolu stoper, aracı ve diğer eşyalarının taşınması için İstanbul'da gümrük müdürlüğüne giderek gerekli prosedürleri tamamladı.

İstanbul'dan taşınmak için hazırlıklara başlayan Luyindama, Galatasaray'ın Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Hatayspor ile oynayacağı karşılaşmanın da kadrosuna dahil edilmedi.

Galatasaray'da hem maç kadrosuna alınmayan hem de taşınma için hazırlıklara başlayan 28 yaşındaki stoperin kısa süre içinde yeni kulübü ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Takvim'de yer alan habere göre aracının taşınmasıyla ilgili gerekli prosedürler için İstanbul'da gümrük müdürlüğüne giden Luyindama, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenlerin ricasını da kırmadı.

Galatasaray'a toplam 8 milyon Euro'yu bulan bir maliyetle gelen yıldız stoper, bu sezon 19 karşılaşmada forma giyip 1 kez ağları sarstı.

Toplam 1209 dakika süre aldı. Sarı-kırmızılıların Luyindama'nın yerine savunmayı yerli bir futbolcuyla takviye etmesi bekleniyor.