M.Reşit Akçay'dan taraftara övgü

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci maçında Vitoria Guimares karşısında alınan 2-1'lik galiiyette yeşil beyazlı taraftarların büyük oranda etkili olduğunu dile getirdi
M.Reşit Akçay'dan taraftara övgü

UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci maçında Vitoria Guimares'i 2-1 yenerek Avrupa'da ilk kez 3 puanla tanışan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, yeşil beyazlı taraftarlara övgüler yağdırdı. Alınan galibiyette tribün etkisine değinerek açıklamalarına başlayan Tecrübeli çalıştırıcı, “Bugün ilk kez buluştuğumuz taraftarlarımızın da katkısıyla oyuncularım kendilerini aşan iyi bir oyun ortaya koydular. Oyunun ilk ve ikinci yarısı birbirinden farklı olmadı. Sadece müsabakanın 10 dakikalık bir bölümünde biraz seviyemiz düştü. Ama onun haricinde tekrar yükselttik. Güçlü bir rakibe karşı oynadık. Mücadele gücü yüksek bir oyun ortaya koyduk. Bütün oyuncularımız kutluyorum.” diye konuştu.

'ÖMER ALİ TAM BİR PROFESYONEL'

Ömer Ali Şahiner’in maç içindeki performansının sorulması üzerine Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, “Oyuncumuz son dönemde gösterdiği davranış ve oyun bakımından büyük bir profesyonellik ortaya koyuyor. Bu yönüne bakarak da Ömer Ali Şahiner’in milli takıma seçilebilecek düzeyde olduğuna inanıyorum ve bunu bir kez daha söylüyorum” şeklinde görüş belirtti. Bir gazetecinin UEFA Avrupa Ligi’ndeki hedefleriyle ilgili soruya Mustafa Reşit Akçay, “Grupta 8 puanı yakalamanız gerekir. Bir şekilde bunu almanız lazım. Gruptan çıkmak için 7 veya 8 puan yeterli olabilir. Bunu kovalamak zorundasınız. Biz de bunu kovalayacağız” diye cevap verdi.