M1Konya AVM’de ‘Bayi Toplantısı’ filmine özel gösterim

Birbirinden renkli etkinlikleriyle özel bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, son dönemin iddialı komedi filmleri arasına giren 'Bayi Toplantısı'nın özel gösterimini oyuncuların da katılımı ile 27 Şubat'ta saat 19:00'da gerçekleştiriyor.
M1Konya AVM’de ‘Bayi Toplantısı’ filmine özel gösterim

Özel etkinlikleri ve geniş marka karmasıyla Konya’nın yaşam merkezi M1Konya AVM, Türk yapımı komedi filmi 'Bayi Toplantısı'nı Konyalılarla buluşturuyor.

İbrahim Büyükak'ın senaryosunu yazıp başrolünü üstlendiği Büşra Pekin, Onur Buldu ve Doğu Demirkol'un oynadığı "Bayi Toplantısı" filminin özel gösterimi 27 Şubat 2020 Perşembe günü saat 19:00'da M1Konya AVM'de yapılacak. Oyunculardan Büşra Pekin, İbrahim Büyükak, Onur Buldu ve yönetmen Bedran Güzel, bu özel gösterimde filmi Konyalı sinemaseverlerle birlikte izleyecek.

Erzurum, Antep ve Konya'dan bir bayi toplantısına katılmak üzere İstanbul'a gelen ve burada istemeden kendilerini komik bir maceranın içinde bulan üç beyaz eşya satıcısının eğlenceli öyküsünü anlatan, BKM imzalı komedi türündeki film bugün, 21 Şubat 2020 tarihinde vizyona girdi.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) şirketi AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) yönetiminde faaliyetlerini sürdüren M1Konya AVM hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.