Maç gelirleri bağışlanacak, Konyaspor maçına kaç taraftar geldi?

Konyaspor’un Pendikspor’u konuk ettiği mücadeleyi 4870 taraftar stadyumdan takip etti. Karşılaşma haftanın en çok izlenen 6. karşılaşması olurken, seyirci sayıları manevi bir anlam taşıyordu. Konyaspor maç gelirlerinin Gazze’ye gönderileceğini maç önü belirtmişti.
Maç gelirleri bağışlanacak, Konyaspor maçına kaç taraftar geldi?

Trendyol Süper Lig’de 9. Haftanın seyirci sayıları açıklandı. Konyaspor’un Pendikspor’u konuk ettiği mücadeleyi 4870 taraftar stadyumdan takip etti. Karşılaşma haftanın en çok izlenen 6. karşılaşması olurken, seyirci sayıları manevi bir anlam taşıyordu. Konyaspor yönetimi maç öncesi yaptığı açıklamada maç gelirinin İsrail’in saldırısı sonrası Gazze’ye bağışlanacağı resmi olarak bildirilmişti.

taraftar-gelirleri-1.jpg

EN ÇOK DERBİ İZLENDİ
Diğer yandan seyirci sayılarıyla ilgili olarak Galatasaray-Beşiktaş derbisi en çok izlenen haftanın maçı oldu. 50.429 taraftar stadyumdan izledi. Fenerbahçe- Hatayspor maçı 41.976 ile ikinci, Trabzonspor- Alanyaspor maçı 17.918 ile en çok izlenen haftanın üçüncü maçı oldu. 9. Haftanın en az izlenen maçı ise İstanbul’daydı. İstanbulspor sahasında Ankaragücü’nü konuk etti. 925 taraftar maçı staddan izledi.

taraftar-gelirleri-2.jpg

 Muhabir
Etiketler :