Alanyaspor-Konyaspor, Maç ile ilgili son bilgiler

Konyaspor, Alanyaspor’un konuğu oluyor. Süper Lig’de 34. Hafta mücadelesinde yeşil beyazlılar Güney ekibi ile karşı karşıya geliyor. İlk 5 hedefini koruyan Arabamcom Konyaspor, deplasmanda alacağı 3 puanla iddiasını devam ettirmek istiyor.
Alanyaspor-Konyaspor, Maç ile ilgili son bilgiler

Kazanma vakti. Spor Toto Süper Lig 34. Hafta mücadelesinde Corendon Alanyaspor- Konyaspor ile karşılaşacak. Son mücadelesinde Kayserispor ile sahasında beraberliği bozamayan yeşil beyazlılar, deplasmanda alacağı galibiyetle ilk 5 iddiasını devam ettirmek için oynayacak. Adil Demirbağ’ın iyileşmesiyle savunma tandemini tekrar kurmak isteyen Stanojevic, Oğulcan’ı da oynatabilecek.

akdeniz-aksamlari-1.jpg

TELEFİ ETMEK İSTİYOR
Ev sahibi Alanyaspor’da ise turuncu yeşilliler son lig karşılaşmasında Adana Demirspor deplasmanına gitti. Sahadan 4-2 yenilgi ile ayırılan Güney ekibi, Konyaspor maçı ile telafi etmek isteyecek. Ömer Erdoğan yönetiminde ilk kez yenilen Alanyaspor saha avantajını kullanmanın amacında. Kırbıyık Holding Stadyumu'ndaki mücadele 20.00'da başlayacak. İki takımda 3 puan için sahaya çıkıyor.

akdeniz-aksamlari-2.jpg

Rekabette Alanyaspor önde

Süper Lig’de Alanyaspor ile Konyaspor 14. randevuda buluşacak. Önceki oynanan 13 maçta Konyaspor 5 kez, Alanyaspor 6 kez kazanırken, 2 karşılaşmada sahadan beraberlik vardı. 25 Aralık’ta oynanan ligin ilk maçında Konya Stadyumu’ndaki mücadele 2-2 sona erdi. İki takımın enlerine bakıldığında Konyaspor’un en farklı galibiyetini 1993 yılında rakibini 4-0 geçerek yaptı. Alanyaspor ise en farklı galibiyetini geçen sezon 5-1 ile yaptı. En gollü beraberlik ise son maçtaki 2-2 skor oldu.

iki-takimdaki-eksikler-1.jpg

İki takımdaki eksikler

Süper Lig'de Alanyaspor deplasmanına çıkacak olan Konyaspor'da kart cezalısı olan Ahmet Oğuz forma giyemeyecek. Oğuz'un dışında Uche Ikpeazu, Endri Çekici ve Muhammet Demir de forma gitmesi beklenmiyor. Ev sahibi ekipte ise sakatlığı bulunan Ahmed Hassan, Efkan Bekiroğlu, Zinedine Ferhat ve Yusuf Özdemir Konyaspor maçında yoklar. Kırbıyık Holding Stadyumu'ndaki mücadele 20.00'da başlayacak. Arabamcom Konyaspor ligde 8, Corendon Alanyaspor ise 10.sırada yer alıyor.

rekabette-alanyaspor-onde-1.jpg

Sınırda olan futbolcular

34. hafta mücadelesinde Alanyaspor’da ve Konyaspor’da kritik isimler kart sınırında mücadeleye çıkacak futbolcular var. Ev sahibi ekipte Kaleci Runar Alex Runarsson, sağ bek Pedro Pereira, stoper Fatih Akson ve merkez orta saha oyuncusu Umut Güneş kart görmeleri halinde bir sonraki maçta takımlarını yalnız bırakacaklar. Anadolu Kartalı’nda ise Kaleci İbrahim Sehic, sol bek Guilherme, santrafor Mahir Emreli, Merkez Orta Saha oyuncusu Soner Dikmen ve sakat olan Endri sınırda olacak.

 Muhabir
Etiketler :