Mahalle sakinlerinden İdlib’e yardım

İdlib’den Türkiye sınırlarına kaçan mazlum ve mağdur Müslümanlara yardım etmek için kampanya başlatan Konya İHH İnsani Yardım Derneği bu kapsamda İdlib’e yardımlarını sürdürüyor.
Mahalle sakinlerinden İdlib’e yardım

Rejim güçlerinin son zamanlarda İdlib ve kırsalını bombardıman altına aldıktan sonra İdlib ve kırsalından kaçan binlerce yaşlı, kadın ve çocuk Türkiye sınırlarına göç etmeye başladı.

İdlib’den Türkiye sınırlarına kaçan mazlum ve mağdur Müslümanlara yardım etmek için Kampanya başlatan Konya İHH İnsani Yardım Derneği bu kapsamda İdlib’e yardım göndermeye devam ediyor.

Yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayan Konyalı vatandaşlar dernek binasına yardımları getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Meram Yeşil Tekke Mahallesi ve çevre mahalleler, Konya (İHH) İnsani Yardım Derneğinin başlatmış olduğu İdlib’e yardım kampanyasına destek verdi. Mahalleli topladıkları yardımları Konya İHH’ya teslim etti.

Konya İHH İdlib için başlattığı kampanyaya Konya’nın her kesiminden yardımlar gelmeye devam ediyor. Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlar isterlerse 2. el battaniye, halı, kilim ve montun yanı sıra kullanılmamış kıyafetleri Konya İHH dernek binasına götürebildikleri gibi online.konyaihh.org.tr internet adresi üzerinden de kampanyaya katkıda bulunabilirler.