Mahmut Sami Ramazanoğlu AİHL'de "Kutsal Topraklardan Bize Kalanlar" programı

Mahmut Sami Ramazanoğlu AİHL'de ara tatilde umreye giden öğrenci ve öğretmenler tarafından "Kutsal Topraklardan Bize Kalanlar" programı gerçekleştirildi.
Mahmut Sami Ramazanoğlu AİHL'de "Kutsal Topraklardan Bize Kalanlar" programı

Konuşmacılar Mekke-i Mükerreme ve Medine-i Münevvere'ye dair hislerini, orada yaşadıkları tecrübeleri okul öğrencileriyle paylaştılar. Programda Medine'nin insana huzur veren havasından, şehre hakim olan o muhteşem kokudan, Kabe'nin insanı kendisine çeken cazibesinden ve heybetinden, Kabe'yi gören insanın dünyaya bakışının nasıl değiştiğinden, Mekke ve Medine'deki mekanların insanda bıraktığı güzel etkilerden bahsedildi. Umreye gitmenin çokça dua ederek gönülden istemekle ilgili olduğuna vurgu yapıldı. Katılımcıların büyük bir dikkatle takip ettiği program en yakın tarihte hep birlikte umreye gidebilme duası ile sona erdi.

mahmut-sami-ramazanoglu-aihlde-kutsal-topraklardan-bize-kalanlar-programi-2.jpg

Okul idaresi programı hazırlayan Meslek dersleri öğretmenleri Halime Er'e, Mediha Arıkan'a ve öğrencileri Elif Ünal'a, Sude Bilgiç'e, Öznur Akça'ya, Rana Koyuncuoğlu' na, Fatma Özge İşbilen'e ve Meryem Topcu'ya teşekkürlerini iletti.

KONYA HABER

Etiketler :