Mahmut Sami Ramazanoğlu İHL’den gazetemize ziyaret

Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Erol ve Fatih Kültür ve Eğitim Vakfı Genel Müdürü İdris Bilgi Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’nu ziyaret etti.
Mahmut Sami Ramazanoğlu İHL’den gazetemize ziyaret

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Müdür Erol ve Bilgi, Koyuncuoğlu ve Yazı İşleri Ekibinin gününü kutladı.

Konya basının önemine vurgu yapan Müdür Erol, “Teknolojinin çok hızla ilerlemesi, sosyal medya başta olmak üzere medyanın çeşitlenmesi ve herkesin kolay erişebilmesi doğru bilginin ve enformasyonun önemini bir kez daha hatırlatmıştır. Bu noktada gazetecilerimiz tecrübe ve deneyimleriyle yanlış haber ve bilgileri süzgeçten geçirerek dezenformasyonu önlemektedir. Yaptıkları objektif haberlerle ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıları aşmada ve elde ettiği başarıların çoğalmasında, Türkiye Cumhuriyetimizin 100. yılına hazırlandığı ve Türkiye Yüzyılı vizyonu ışığında yaptığı atılımlar ve çalışmalarda değerli gazetecilerimizin emeği ve katkısı yadsınamaz bir gerçektir. Herkesin düşüncelerini özgürce kamuoyuyla paylaşması ve bu düşüncelerin kitlelere ulaştırılmasında azim ve gayretle gece gündüz çalışan değerli gazetecilerimizin 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu vesileyle ahirete irtihal eden değerli gazetecilerimizi de rahmetle anıyorum” dedi.

Genel Yayın Yönetmeni Koyuncuoğlu, Konya’nın ve ülkemizin değerlerine sahip çıkarak yayın hayatlarına devam edeceklerinin altını çizdi. Müdür Erol ve Müdür Bilgi’ye ziyaretleri için teşekkür eden Koyuncuoğlu, çalışmalarında başarılar diledi. •SERVET R. ÇOLAK

Etiketler :