Makina Mühendisleri Odası’nda seçim süreci

TMMOB Makina Mühendisleri Odası 17. Olağan Genel Kurulu ve Seçimleriyle ilgili yürütülecek süreç, Başkan Adayı Erdal Tozoğlu’nun açıklamalarıyla gerçekleştirildi.
Makina Mühendisleri Odası’nda seçim süreci

TMMOB Makina Mühendisleri Odası 17. Olağan Genel Kurul ve Seçimleri 17-18 Şubat 2024 tarihlerinde çoğunluksuz olarak gerçekleştirilecek. 17. Olağan Genel Kurul ve Seçimleriyle ilgili yürütülecek süreç, şube başkanlığı aday açıklamasının yaptığı bilgilendirme toplantısıyla gerçekleştirildi. Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Erdal Tozoğlu, şu ifadelere yer verdi; “Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi Olarak iki yılda bir tekrarlanan seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Bu sürecin ülkemize, milletimize, Konya’mıza hayırlı olmasını diliyorum.”

makina-muhendisleri-odasinda-secim-sureci.jpg

‘EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞIM’

Tozoğlu, konuşmasına şu şekilde devam etti; “Öncelikle bugüne kadar Konya şubemizin ve meslektaşlarımızın saygınlığını ve etkinliğini arttıran, geçmiş dönem başkanlarımıza, yönetim kurullarına, danışmanlar kurulu üyelerimize ve tüm oda çalışanlarımıza huzurlarınızda teşekkür ederim. 2012 yılından bu yana, yönetim kurullarında farklı görevlerde bulunduğum şubemize, başkan adayı olarak beni layık gören Meslekte Birlik Grubu üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Üzerime aldığım bu görevi, sorumluluk bilinci ile en iyi şekilde yapacağımın inancındayım. Makina Mühendisleri Odası Konya Şubemize kayıtlı 3300 ün üzerinde üyemiz bulunmaktadır. Üyelerimiz, Savunma Sanayi, Yazılım, Makina İmalat, Enerji, İklimlendirme gibi daha birçok konuda uzmanlaşmış ve Şehrimizin gelişmesinde etkin rol oynamaktadırlar. Böyle bir meslek grubuna hizmet etmek bizim için onur olacaktır.”

makina-muhendisleri-odasinda-secim-sureci-001.jpg

‘DESTEĞE ÇAĞIRIYORUM’

Seçim sürecinde destek beklediğini ifade eden Tozoğlu, sözlerini şu şekilde tamamladı; “Mesleğimiz, teknolojinin hızla evrildiği, yeniliklerin ve değişimlerin sıklıkla yaşandığı bir alandır. Bu nedenle, meslektaşlarımızın ihtiyaçlarına daha etkin bir şekilde cevap verilmek ve Makina Mühendisleri Odası’nın daha da güçlendirilmesi için elimizden geldiğince çalışacağız. Daha önceki dönemlerde olduğu gibi, bu dönemde de teknik konuların yanında sosyal ve kültürel etkinliklerle de üyelerimiz ve aileleri ile bir arada olacağız. Farklı sektörden temsilcilerin yer alacağı yönetimimizle, üyesine rağmen değil, üyesi ile birlikte karar alan, üyesi ile birlikte yöneten ve yalnızca üyesine hesap veren bir yönetim anlayışıyla yola çıkacağız. Bu vesile ile meslektaşlarımızı 17 Şubat 2024 Cumartesi günü odamızda yapacağımız Genel Kurula katılmaya ve 18 Şubat 2024 Pazar günü yapacağımız seçimlerde bizi desteklemeye çağırıyorum. Sözlerime son verirken tüm üyelerimiz ve ailelerini sevgi ve saygıyla selamlıyor, herkese katılımlarından ve desteklerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.”

 Muhabir