Malınızı işinin ehline emanet edin

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Ramazan Erkoyuncu, Altınekin ve Cihanbeyli’de çiftçilerden destek istedi.
Malınızı işinin  ehline emanet edin

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Ramazan Erkoyuncu, Altınekin ve Cihanbeyli’de çiftçilerden destek istedi.  Erkoyuncu, kooperatife üye çiftçileri 27 Ekim’de yapılacak genel kurula tam kadro katılmaya davet ederek, “Malınızı doğru insana, ehline emanet edin” dedi.

Çiftçilere, Konya Şeker ve bağlı iştiraklerinin içinde bulunduğu durum ve başkan seçildiğinde yapacaklarını anlatan Erkoyuncu, tecrübeli, dürüst ve çalışkan bir kadro ile yönetime talip olduklarını söyledi. Altınekin ve Cihanbeyli’de çiftçilere, Konya Şeker’in Soma ve Kangal termik santralleri gibi yanlış yatırımlar nedeniyle büyük borç yükü altında olduğunu anlatan Erkoyuncu, “Göreve geldiğimizde yapacağımız ilk iş, çiftçiyi kara günlere sürükleyen bu iki yatırımı bir an önce elden çıkarıp, kendi işimize, en iyi bildiğimiz işe döneceğiz, yani tarım yapacağız. Eski günlerimize dönmek için bütün enerjimizi bildiğimiz işe harcayacağız” dedi.