Mame Diouf kafasını çalıştırdı

Konyaspor'un Senegalli oyuncusu Mame Diouf, Karagümrük maçında attığı 3 golle takıma 1 puanı getiren isim olmuştu. 35 yaşındaki futbolcu, 3 golü de kafayla ağlara yollarken, bu sezon attığı 7 golle takımın en golcü futbolcusu oldu.
Mame Diouf kafasını çalıştırdı

Konyaspor, Karagümrük maçında 1 puanı Mame Diouf’un golleriyle kurtardı. 3 gol birden atarak hattrick yapan Senegalli futbolcu, bu gollerin tamamını kafasıyla attı. 35 yaşındaki futbolcu, bu maçta attığı 3 golle yeşil beyazlı forma altında gol sayısını 7’ye yükseltti. Öte yandan Diouf, yeşil beyazlı formayla yıllar sonra hattrick yapan futbolcu oldu. Konyaspor’da en son Theofanis Gekas bir maçta 3 gol birden atmıştı. Yunan golcü, 27 Nisan 2014’te yeşil beyazlıların Akhisarspor’u 4-0 mağlup ettiği maçta hattrick yapmıştı.

TAKIMIN EN GOLCÜ OYUNCUSU

Mame Diouf, Karagümrük maçındaki 3 golüyle yeşil beyazlı takımdaki gol sayısını 7’ye yükselterek Anadolu Kartalı’nda bu sezon en çok gol atan futbolcu oldu. Senegalli futbolcu, 5 gollü Muhammet Demir’i geride bırakarak bu alanda zirveye yerleşti. 35 yaşındaki futbolcu, Adana Demirspor, Trabzonspor (2) ve Kayserispor karşılaşmalarında gol atmıştı. Konyaspor’un bu sezon ligde kaydettiği 23 gol; Mame Diouf (7), Muhammet Demir (5), Amir Hadziahmetovic (3), Endri Çekiçi (2), Calvo (2), Guilherme (2) ve Bruno Paz’dan geldi.

• HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :