Mansur Yavaş aday olacak mı? İşte ilk açıklama

Altılı masada 'Cumhurbaşkanı adayı' krizi yaşanırken gazeteci Fatih Altaylı, Meral Akşener'in çağrıda bulunduğu Mansur Yavaş ile ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Yavaş ile görüştüğünü belirten Altaylı, Yavaş'ın kendisine aday olmayacağını net bir şekilde ifade ettiğini ileri sürdü.
Mansur Yavaş aday olacak mı? İşte ilk açıklama

Dün 12'nci toplantısını gerçekleştiren altılı masada 'Cumhurbaşkanı adayı' krizi çıktı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun masadaki 4 partiden destek aldığı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sıcak bakmadığı iddia edildi.

Toplantının ardından kurmaylarıyla birlikte toplantı düzenleyen Akşener, bugün yaptığı açıklamada ayrılık sinyali verirken ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da çağrıda bulundu.

'ADAY OLMA İHTİMALİ 0'IN ALTINDA'

Belediye başkanlarının çağrıya cevap vermeyeceği merak edilirken gazeteci Fatih Altaylı, Mansur Yavaş ile görüştüğünü belirtti. Yavaş'ın aday olmayacağını net bir şekilde ifade ettiğini ileri süren Altaylı, "Aday olma ihtimali yüzde 0'ın altında" dedi.

SALI GÜNKÜ PROGRAMA KATILACAK

Altaylı ayrıca, "Hatta salı günü konuğum olacaktı. Bu siyasi ortama dahil olmak istemediğini belirterek katılmayacağını söyledi" ifadelerini kullandı.

Etiketler :