MasterChef 2022 elenen yarışmacı şaşırttı! MasterChef kim elendi?

MasterChef yarışması dün akşam yayınlanan bölümünde eleme oyunuoynandı. Yarışmanın finaline doğru giderken eleme potasındakiÇağatay, Görkem, Burak, Atike, Fatma Nur ve Kıvanç devam edebilmekiçin ellerinden geleni yaptı. Eleme potasından 3 isim geçip 3 isim sonyarışmada kalmak için mücadele verdi. Peki MasterChef kim elendi?MasterChef 16 Ekim 2022 elenen yarışmacı şaşırttı!
MasterChef 2022 elenen yarışmacı şaşırttı! MasterChef kim elendi?

MasterChef Türkiye yarışmasında dün akşam eleme oyunu oynandı. Potadaki altı yarışmacı iki aşamalı eleme yarışına girdi. İlk etabın kazanan 3 yarışmacı yarışmaya devam etmeye hak kazanırken son aşamaya kalan Fatma Nur, Atike ve Çağatay oldu. Tabağı diğer yarışmacılardan daha az başarılı olan bir kişi yarışmaya veda etti. Peki MasterChef kim elendi? MasterChef 16 Ekim 2022 elenen yarışmacı şaşırttı!

MASTERCHEF KİM ELENDİ?

MasterChef yarışması eleme oyununda ilk etabı geçenler Kıvanç, Görkem ve Burak oldu. İkinci etaba kalan ve ellerinden geleni yapan diğer 3 yarışmacı ise Fatma Nur, Çağatay ve Atike oldu. İkinci etapta yarışmacılardan Mehmet Şef'in imza tabağı olan ördek sirit yapılması istendi. Bu turda en az başarılı tabağı yapan Çağatay, yarışmadan elendi.

masterchef-2.jpg

MASTERCHEF İLK TURDA POTADAN KİMLER ÇIKTI?

Yarışmada kıyasıya rekabet devam ediyor. Eleme heyecanının yaşandığı MasterChef 16 Ekim 2022 tarihinde potada Çağatay, Görkem, Burak, Atike, Fatma Nur ve Kıvanç vardı. Yarışmanın ilk turunda mercimek ile yaratıcı tabak yapılması istendi. Bu tur için ise yarışmacılara 40 dakika süre tanındı.

İKİNCİ ETABA FATMA NUR, ATİKE VE ÇAĞATAY KALDI

Mercimek kullanılarak en yaratıcı tabağı hazırlayan Burak, Görkem ve Kıvanç
potadan çıkmayı başardı. Diğer yarışmacılar ise siyah önlükleriyle yeniden tezgah başına geçti. Eleme oyununda Mehmet Şef'in imza tabağı olan ördek sirit yapılması istendi. Bu etapta istenilen yemeğin yapılması için yarışmacılara 55 dakika süre tanındı. Heyecanlı olan üç yarışmacı verilen sürede ellerinden gelen tüm gayreti gösterdi.

cagatay.jpg

ÇAĞATAY ELENDİ

Tadım yapan şefler ilk geçen tabak olarak Fatma Nur'u seçerken Atike ve Çağatay sona kaldı. Yarışmaya veda eden isim ise Çağatay oldu.