MEB İl Müdürü miniklerle buluştu

Konya İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, okul ziyaretleri kapsamında Selçuklu Belediyesi Hoşgörü Anaokulu ve Ahmet Perihan Demirok İlkokulundaki öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldi.
MEB İl Müdürü miniklerle buluştu

İlk olarak Selçuklu Belediyesi Hoşgörü Anaokulunda öğrencileri sınıflarında ziyaret eden İl Müdürü, öğrencilerle tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti ve anaokulunun tüm etkinlik alanlarını inceledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, öğrencilere verdikleri emek ve gösterdikleri gayretlerden dolayı öğretmen ve okul yöneticilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Daha sonra Ahmet Perihan Demirok İlkokuluna geçen İl Müdürü, burada da öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.

Okulda bulunan atölyelerde öğrencilerin çalışmalarını yakından izleyen İl Müdürü, Beden Eğitimi Dersinde olan öğrencilerin geleneksel oyununa da iştirak etti. İl Müdürü Murat Yiğit, öğretmenlere başarı dileklerinde bulundu. Okul ziyaretlerinde İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit'e Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar eşlik etti.

•RAHİME KONGUR

Etiketler :