MEB müdürü Büyük'ten Konya'daki okullar için özel açıklama!

Okulların açılmasına saatler kala öğrenciler kadar eğitim camiasını da heyecan sardı. Konya'da Milli Eğitim Müdürlüğü ve öğretmenlerin okullardaki tatlı telaşı paylaştığı ve açtığı hashtagler Twitter 'da gündeme oturdu.
MEB müdürü Büyük'ten Konya'daki okullar için özel açıklama!

Milli Eğitim Bakanlığı kararı ile 21 Eylül Pazartesi günü aşamalı ve seyreltilmiş olarak yüz yüze eğitim başlayacak. Pazartesi günü ilkokul birinci sınıflar ve ana sınıfı öğrencileri okula gidecek.

  Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Hiçbir hikâye yarım kalmaz. Kahramanlarımızı bekliyoruz. 21 Eylül'de yeniden başlıyoruz" dedi.

konyaaa-003.jpg

Konya Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; " Açık havada eğitim, öğrencilerin etraflarını keşfederken karşılaştıkları sorunları çözmeye sevk eder. Bu durum, onların sürekli iletişim kurmalarını dolayısıyla iletişim becerilerinin gelişmesini sağlar. Sosyal uyum, benlik kavramı ve becerilerini geliştirir.

Açık sınıfları genel amacı, pandemi döneminde okul bahçelerini değerlendirmek, bahçeleri hayatın canlılığını taşıyacak şekilde dizayn etmektir. Aynı zamanda, çocukların ve ergenlerin eğitim aktivitelerini, doğal ortamlarda açık havayla birleştirmeyi ve onların hareketliliğini, sağlığını, akademik öğrenimlerini teşvik etmeyi amaçlamaktadır." ifadelerini kullandı.konyammm.jpg

burasi-konya.jpg

 

Twitter'da gündem olan bazı   hashtagler:

 

karatay.PNG

meb.PNG

karapinar.PNG