Medikal ürünlerinde profesyonel hizmet

Konya’da hizmet veren Yıldız Medikal firması, bünyesinde bulundurduğu ürünlerle medikal sektöründe A’dan Z’ye profesyonel hizmet sunuyor. Firma sahiplerinden Yasir Sadullah Yıldız, hasta ve çocuk bezleri ve diğer malzemelerde kaliteli ürünler sunduklarını söylerken, tüm ürünlerinin garantili olduğunu ifade etti.
Medikal ürünlerinde profesyonel hizmet

Yıldız Medikal olarak yaklaşık çeyrek asırdır hizmet verdiklerini dile getiren Fırma Sahiplerinden Yasir Sadullah Yıldız, “Medikal ürünlerinde iddialıyız. Babamlarla birlikte yaklaşık 25 yıldır bu sektörde hizmet veriyoruz. 2 ay kadar önce de yeni medikal şubemizi açtık. Sosyal Güvenlik Kurumu ile anlaşmamız bulunuyor. Yatalak hastaların hasta bezi ve medikal ürünlerini temin ediyoruz.  Diğer tıbbi cihazları da istek üzerine mağazamızda bulunduruyoruz. Hasta bezi ve çocuk bezi ihtiyacı olanları bekliyoruz. Bünyemizde şu anda bunların dışında hastaların kullanabileceği tüm medikal malzemeleri bulabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

3-20220120150924.jpg

‘MÜŞTERİLERİMİZİN DAİMA YANINDAYIZ’

Kaliteli ve profesyonel hizmet anlayışıyla çalıştıklarını ve daima müşterilerin yanında olduklarını söyleyen Yasir Sadullah Yıldız, “Fiyatlarda yaşanan sık değişiklikleri müşterilerimize anlatmakta zorlanıyoruz. Çünkü bazı firmalar günlük fiyat değişikliği yapıyor. Bu doğrultuda da günlük fiyat değiştirmek durumda oluyoruz. Öyle olunca da sıkıntı yaşıyoruz. Fakat güzel dille anlatıp ikna etmeye çalışıyoruz. Müşterilerimizin daima yanındayız. Pandemi sürecinde diğer sektörlere nazaran çok zararımız olmadı. Çünkü medikal, sağlık sektöründe yer aldığı için bu dönemde ihtiyaçlar çok oldu. Bizler de ekonomik olarak olumsuzluk yaşamadık. Fakat salgından dolayı fiyatlarda ciddi artışlar oldu. Biz bunu fazla yansıtmamaya çalıktık ve kârımız azaldı. Salgın bize ciddi bir olumsuzluk yaşatmadı” dedi.

1-yasir-sadullah-yildiz.jpg

TAVSİYE ÜZERİNE GELİYORLAR

Müşteri portföylerinin tavsiye üzerine genişlediğini ve Yıldız Medikal’den hizmet alanların memnun kaldığını söyleyen Yasir Sadullah Yıldız, “Firmamızdan hizmet alan müşterilerimiz ağırlıklı olarak tavsiye üzerine gelmektedir. Hastası olup kullananlara sorduklarında müşterilerimiz de sağ olsunlar güvenip bizi tavsiye ediyorlar. Buradaki en önemli etken de ürünlerimizin kalitesi ve garantisidir. Müşterilerimiz ürünlerimizde herhangi bir sıkıntı yaşadıklarında altında sebep aramadan yerine yenisini veriyoruz. Bu da hem onları hem bizleri memnun ediyor. Eski garaj mevkiinde ana şubemiz bulunuyor. Medikal şubemiz ise eski Vakıf Hastanesi denilen bölgede, Paşalı Köprü’nün orada bulunuyor” diye konuştu.

5-484.jpg

‘DAHA FAZLA KİŞİYE ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ’

İşlerini severek yaptıklarını ve yeni yılda daha fazla kişiye hizmet vermek istediklerini kaydeden Yasir Sadullah Yıldız, “Kurum olarak yeni yıldan beklentimiz, daha fazla insanla temas edip hizmet kalitemizi de daha fazla artırmak yönünde olacaktır. Hasta bezi ve çocuk bezi ürünlerinde iddialı olduğumuzu düşünüyorum. Herkesi bekliyoruz. Fiyat ve kalite performansı açısından menün kalacaklardır. Ürünlerimiz de garantilidir. 0543 683 70 45 numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz” diyerek sözlerini noktaladı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

2-20220120150925.jpg

6-319.jpg

4-869.jpg7-266.jpg