Mehir Vakfı’ndan Yeni Haber’e ziyaret

Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir, Konya'ya gelen Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri’nin ziyaretini gazetemize değerlendirdi.
Mehir Vakfı’ndan Yeni Haber’e ziyaret

Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir, Konya'ya gelen Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri’nin ziyaretini gazetemize değerlendirdi. Mehir Vakfı’na verdiği desteklerden dolayı gazetemize de teşekkür eden Özdemir, Mehir Vakfı’nın bir iyilik köprüsü olduğunu hatırlattı. Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri’yi, Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı’nda misafir eden Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir, vakıfta gerçekleşen görüşmede Kudüs davası ve Filistin'in geleceğinin konuşulduğu bilgisini verdi. İkrime Sabri’ye, Mehir Vakfı’nın çalışmalarını anlattıklarını ifade eden Özdemir, “Türkiye'nin Filistin'le ilişkisi yeni değil asırlar öncesine dayanıyor ve son dönemde daha da güçlenerek büyüyor. Vakfımızın faaliyetleri sadece Türkiye ile sınırlı değil, Filistinli gençlerin düğün organizasyonlarıyla ilgili olarak da çalışmalar yürütüyoruz. Şeyh İkrime Sabri’ye bu çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik” ifadelerini kullandı. Şeyh İkrime’nin Konya’yı ziyaret etmekten çok büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Özdemir, “Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri önce Sayın Cumhurbaşkanımızın misafiri oldu. Daha sonra ise Konya’ya geldi. Birlikte çeşitli ziyaretlere katıldık. Konya ziyaretini tamamlayan İkrime bildiğiniz gibi daha sonra da İstanbul’da Ayasofya Camii’nde Cuma namazını kıldırdı. Kendisinin ziyaretinden çok mutlu olduk. Bizlere ve Filistin davasına yaptığı haberlerle destek veren Yeni Haber Gazetemize ve Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu nezdinde tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

MEHİR VAKFI BİR İYİLİK KÖPRÜSÜ

Mehir Vakfı’nı bir iyilik köprüsü olarak niteleyen Özdemir, “Mehir Vakfı çalışmalarına devam ediyor. Gençleri evlendirerek mutlu bir yuva kurmalarında vesile oluyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızı bu hayır köprüsünden geçmeye davet ediyoruz. Toplanan yardımlar ihtiyaç sahibi gençlerimizin mutlu bir yuva kurmasına vesile olacaktır. Güçlü aile, güçlü toplum ve güçlü Türkiye için herkesi bu kutsal görevde yardıma ve hizmet etmeye davet ediyoruz. Bizlere destek veren değerli iş adamlarımıza, bürokratlarımıza ve Konyalılara teşekkür ediyoruz” dedi.

HER ZAMAN FİLİSTİN DAVASININ DESTEKÇİSİYİZ

Genel Yayın Yönetmenimiz Lokman Koyuncuoğlu ise Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Öge’ye ziyaretleri için teşekkür etti. Her zaman Filistin davasının destekçisi olacaklarını belirten Koyuncuoğlu, “Filistin halkının mazlumiyet sesini her türlü yöntemle dünya toplumuna duyurmaya gayret ediyoruz. Filistin halkının çelik iradesi ve direnişleri devam edecek ve bu yol er ya da geç nihai zafere ulaşacaktır. Biz de bu önemli mücadelede her zaman safımızı Filistin’den yana tutacağız” dedi.

MACİT ULUÇAMLIBEL / YENİ HABER GAZETESİ