Mehmet Baykan: Yolumuza devam edeceğiz

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan, “İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz bir beş yıl daha yoluna devam edecek. Bugün seçim için çalışıyoruz. Yarın da milletvekili olarak çalışacağız” dedi.
Mehmet Baykan: Yolumuza devam edeceğiz

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan, seçim çalışmaları kapsamında Karatay ilçesinde saha çalışmaları gerçekleştirdi. Baykan, Muhacir Pazarı esnafıyla bir araya geldi. Pazar fiyatlarındaki düşüşün halkı memnun ettiğini vurgulayan Mehmet Baykan, "Muhacir Pazarı, babamın ticarete ilk başladığı yıllarda pirinç, zeytin gibi ürünler sattığı bir pazar. Biz de zaman zaman heveslendik, pazarcılık yaptık. Halkımız, bahar aylarının yaza doğru dönüşüyle birlikte fiyatların düşmesini de baz alarak pazarlarda kalabalıklar oluşturdu. Şuanda da fiyatlarda ciddi bir gerileme var. Mutfaktaki sıkıntının artık yazla birlikte düzene girdiğini görüyoruz” dedi.

Pazarcılara destek olduklarını belirten Mehmet Baykan, "Halkımız moralli ve neşeli. Muhacir Pazarı'na gelip şöyle bir dolaşıldığında herkesin morali yerine geliyor. Dünyanın bütün renkleri burada. Tüm sebze ve meyveleri burada bulmak mümkün. Bizler de tezgâhlara uğrayıp esnafımıza destek oluyoruz” diye konuştu.

mehmet-baykan-yolumuza-devam-edecegiz.jpg

‘BURASI BENİM MAHALLEM’

Üniversite öncesi eğitim hayatının da bu mahallede geçtiğini söyleyen Mehmet Baykan, "Yine hemen ileride Konya Teknik Lisesi'nde 4 yıl elektronik bölümünde okuyarak mezun olup İstanbul Fakültesi'ni kazandık. Biraz gerideki Mevlana Ortaokulu da ortaokulumuz. Bazen okulu kırıp kahveye kaçardık. Burası benim kendi mahallem, kendi semtim. Abdullah Büyük Hoca'nın Sultan Selim Camii'ndeki pazar günleri sohbetlerini de kaçırmazdık” ifadelerini kullandı.

Her daim çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Mehmet Baykan, sözlerini şöyle tamamladı: “İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz bir beş yıl daha yoluna devam edecek. A kadrolarla birlikte beşer, onar yıl daha ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün seçim için çalışıyoruz. Yarın da milletvekili olarak çalışacağız.”

Etiketler :