Mehmet Işık’tan Ahmet Çalık hayrına çocuklara çikolata

İşadamı Mehmet Işık, trafik kazasında vefat eden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık hayrına çocuklara çikolata dağıttı.
Mehmet Işık’tan Ahmet Çalık hayrına çocuklara çikolata

11 Ocak Salı günü geçirdiği trafik kazası sonrası hayata gözlerini yuman Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu.

Çalık'ın vefatının ardından Türkiye'deki futbol kulüpleri sosyal medya hesaplarından birbirlerini etiketleyerek Ahmet Çalık'ın Cuma günleri geleneği olan çocuklara çikolata dağıtma etkinliğini gerçekleştireceklerini duyurmuştu.

Bu paylaşımları görünce duygulandığını ve kendisinin de böyle bir etkinlik yapmak için girişimde bulunduğunu ifade eden Işıtan Döküm Sahiplerinden iş adamı Mehmet Işık, Karatay İlçesinde bulunan Büyüksinan İlkokulu'nda çikolata dağıttı.

Cuma namazı öncesi karne dağıtımı gerçekleştirilen okulda 600 öğrenciye çikolata dağıtımı yapan Mehmet Işık, "Ahmet kardeşimizin vefatı bizleri derinden etkiledi. Onu yardımsever kişiliği ve efendi karakteriyle tanıyorduk. Cuma günleri çocuklara çikolata dağıtmak gibi çok güzel yardımları olduğunu öğrendik. Biz de hem merhum kardeşimizin bu geleneğini devam ettirmek hem de hayırseverlere örnek olmak için öğrencilere çikolata dağıtımı yaptık. Ahmet kardeşimize rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Gücü yetmeyen kardeşlerimizden de Ahmet kardeşimizin ruhuna Fatiha bağışlamalarını rica ederiz" ifadelerini kullandı. Işık ayrıca Ahmet Çalık için hayır çalışmalarını sürdüreceklerini söylerken, Çalık adına Afrika'da da su kuyusu açtırmak istediklerini dile getirdi.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

2-20220121122629.jpg

3-20220121122629.jpg

1-iceri.jpg

 

Etiketler :