Mehmet Özdilek: "Ülkemizi ve camiamızı layıkıyla temsil ettik"

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Türkiye’yi ve Konyaspor’u Avrupa’da layıkıyla temsil ettiklerini söyledi
Mehmet Özdilek: "Ülkemizi ve camiamızı layıkıyla temsil ettik"

Teknik direktör Mehmet Özdilek, 1-1 berabere kaldıkları ve Avrupa'ya veda ettikleri Guimaraes maçını değerlendirdi. Özdilek, Guimaraes maçının ardından yaptığı açıklamada, "Salzburg maçı ile yarışa girdik. Final maçı Marsilya maçıydı. Bugün de kazanabilecek kadar oynayabildiğimizi düşünüyorum. Maçın ilk yarısında fişi çekebilirdik. Önemli olan, ülkemizi ve camiamızı layıkıyla temsil ettik. Yeni yeni buralarda mücadele ediyoruz. Geçen sene 1 puan, bu sene de 6 puan. Konyaspor camiasının buralarda olması gerektiğini oyunculara da tekrar söyledim. Burada olmanın kıymetini oyuncular gördüler ve biraz daha hissettiler. Ülke puanı ve kendi gücümüzü test etmek adına önemli bir maçtı” dedi.

Oyuncuların performansından memnunum

Kadroda yaptıkları değişikliği ve transferi de değerlendiren Özdilek, “"Birkaç oyuncuyu bugün görmek istedim. Ben alacağımı aldım. Oyuncuların performansından memnunum. Son vuruş tabii farklı. Ligde ve kupada üreteceğiz. Devre arası için biz bulacağız, o konuda sıkıntı yok” diye konuştu.