Mehmet Özdilek'ten hücum emri!

Atiker Konyaspor'daki geleceği tartışma konusu olan teknik direktör Mehmet Özdilek, Yeni Malatya maçını kariyeri açısında kırılma olarak görüyor. Malatya maçında talebelerine 'ofansif oyun oynayacağız' diyen Özdilek, taktik antrenmanda hücum emri verdi 

Süper Lig’de zorlu günler geçiren Atiker Konyaspor’da teknik patron Mehmet Özdilek, çareyi hücumda buldu. Akhisarspor maçında Jahovic ve Eto’o gibi gol silahları olmasına rağmen savunma ağırlıklı bir oyun sergileyen yeşil-beyazlılarda teknik patron Mehmet Özdilek, deyim yerindeyse gemileri yaktı. Yeni Malatya maçında taraftar desteğini de arkasına alacak yeşil-beyazlılar, hücum gücü yüksek bir kadro ve oyun anlayışıyla sahada olacak.

HER ŞEY SİLBAŞTAN
Anadolu Kartalı, pazar günkü Yeni Malatya maçına küçük çaplı rotasyon yaparak başlayacak. Ali Çamdalı’nın ayrılması sebebiyle ön liberoya Mehdi’yi çekecek teknik direktör Mehmet Özdilek’in bu karşılaşmada üçlü orta saha anlayışından vazgeçmesi bekleniyor. Şifo’nun Mehdi’nin yanına hangi oyuncuyu monteleyeceği ise kesinlik kazanmadı. Sakatlıktan kurtulan Ferhat’ın sol bekte görev alması tahmin edilirken, Ömer Ali’nin sağ kanada geçmesi düşünülüyor. Milosevic’in bu hafta yedek başlaması öngörülürken kanatlarda Ömer Ali – Fofana, ileride ise Eto’o Jahovic ikilisinin görev yapması bekleniyor. Bu arada Şifo’nun stoper tandeminde değişikliğe gitme ihtimalinin bulunduğu bildirildi.

YENİ HABER

16-011.jpg

Bakmadan Geçme