Mehmetçik'e 15 metre uzunluğundaki mektupla destek

Antalya'da bir esnaf, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek olmak için 1,5 metre genişliğinde 15 metre uzunluğunda mektup kaleme aldı - Demir: "Mehmetçik'e moral verecek güzel yazılar yazdım. Çanakkale destanından güzel örnekleri yazıya döktüm"
Mehmetçik'e 15 metre uzunluğundaki mektupla destek

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, Afrin'de terör örgütlerine yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere, 15 metre uzunluğundaki mektupla destek verdi.

Mesut Demir, ilçe merkezinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Mehmetçiklere duygularını anlatan uzun bir mektup hazırlamaya karar verdiğini söyledi.

Yaklaşık 1,5 metre genişliğinde, 15 metre uzunluğunda bir mektup yazdığını aktaran Demir, iki günde yazdığı mektup için bir kilo kağıt, iki kalem ve bir paket tutkal tükettiğini dile getirdi.

Mektupta, Türk bayrağı, Atatürk ile şehit sözleşmeli er Cumali Gür'ün resminin de yer aldığını belirten Demir, şunları kaydetti:

"Askerlik yaparken arkadaşım iki metrelik bir mektup göndermiş, çok hoşuma gitmişti. Ben de yeğenime 4 metre uzunluğunda mektup göndermiştim. İçimden geldiği için Mehmetçik'e bu mektubu göndermeye karar verdim. Çorbada bir tuzum olsun istedim. Mehmetçik'e moral verecek güzel yazılar yazdım. Çanakkale destanından güzel örnekleri yazıya döktüm. Katıldığım şehit cenazeleriyle ilgili yaşadıklarımı anlattım. Beğeneceklerini umut ediyorum. Mektubu Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı aracılığıyla göndereceğim."

Kaynak: