Menemenspor-Bursaspor maçının ardından

NasaDoge Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu:"Kazanamadığımız yerde, kaybetmemek de önemli"- Bursaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna:"İkinci yarının ortalarında 65-70. dakikadan sonra oyunun kontrolünü ele aldığımızda pas oyununu, biraz daha dikine g
Menemenspor-Bursaspor maçının ardından

İZMİR (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasında Bursaspor'la 0-0 berabere kalan NasaDoge Menemenspor'un teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, "Kazanamadığımız yerde, kaybetmemek de önemli." dedi.

Mutlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, müsabakanın çok zevkli geçtiğini söyledi.

Her iki ekibin de maçı kazanabilecek pozisyonları bulduğunu kaydeden Mutlu, "Ama atamadık. Kazanamadığımız yerde, kaybetmemek de önemli. Kazanamıyorsanız 1 puan da iyi bir şey. Salı günü Türkiye Kupası'nda Hatayspor maçını oynayıp eksik kalan kısımlarımızı devre arasında değerlendirmek istiyoruz." diye konuştu.


- Tuna: "Sonuca çeviremedik"


Bursaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, takımının bugüne kadar üretkenlik anlamında iyi durumda olmadığını bildiklerini dile getirdi.

Golcü oyuncu Tim Matavz'ın bugün sahada olmamasını tercih ettiklerini aktaran Tuna, şunları kaydetti:

"İkinci yarının ortalarında 65-70. dakikadan sonra oyunun kontrolünü ele aldığımızda pas oyununu, biraz daha dikine gitmek istedik. O pozisyonları da yakaladık fakat sonuca çeviremedik. Oyunun başında kontrol bizdeydi. Batuhan'ın oldukça net pozisyonları vardı, atamayabilir, olabiliyor ama atacağımız maçları önümüzdeki haftadan itibaren göreceksiniz. Bazen oyuncuya bağlı değildir, santrfor konusu değildir, takımın bütününde olan bir konudur bu olay. Biz bugün 3 oyuncu değişikliği yaptık, sahadaki oyuncuların performansı gayet iyi seviyedeydi."

Kaynak:

Etiketler :