Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalp çarpıntısı/ritim bozukluğu nedeniyle hastaneye kaldırıldı.
Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalbindeki ritim bozukluğu nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Akşener, geceyi hastanede geçirecek.

Parti yetkililerinden aldınan bilgiye göre, Akşener, kalp çarpıntısı şikayeti nedeniyle özel Güven Hastanesi'ne kaldırıldı.

Parti yetkilileri, Akşener'in sağlık durumunda endişe verici bir durum olmadığını ve kontrollerinin sürdüğünü ifade etti.

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu'dan Akşener'in sağlık durumuna ilişkin açıklama

Zorlu, Genel Başkan Meral Akşener'in hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde hastaneye kaldırıldığını ve tetkiklerinde bir sorun tespit edilmediğini bildirdi.

Zorlu, Akşener'in sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Zorlu, açıklamasında, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi'ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız." ifadelerine yer verdi.

Mansur Yavaş’tan Meral Akşener’e geçmiş olsun paylaşımı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan Meral Akşener’e geçmiş olsun paylaşımında bulundu.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :