Meram Belediyesinin 1500 TL nakit eğitim desteği başvuruları başlıyor

Konya'nın Meram Belediyesinin ilk kez geçtiğimiz yıl "İlk Üniversitem İlk Harçlığım" sloganıyla gerçekleştirdiği eğitim desteği bu eğitim yılında da devam ediyor.
Meram Belediyesinin 1500 TL nakit eğitim desteği başvuruları başlıyor

Meram Belediyesi, ilk kez geçtiğimiz eğitim öğretim yılında "İlk Üniversitem İlk Harçlığım" sloganıyla hayata geçirdiği eğitim desteğini bu yıl da devam ettiriyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, üniversiteyi ilk kez kazanan ve bir lisans ya da ön lisans programına yerleşen tüm Meramlı öğrencilere bu eğitim öğretim yılı için 1500 TL nakit eğitim desteği verileceğinin müjdesini verdi. ilkuniversitem.meram.bel.tr internet adresi üzerinden yapılacak başvurular 4 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

"Üniversite gençliğimiz, bu anlamlı desteği güzel günlerde harcasın"

İlk kez 2022-2023 eğitim öğretim yılında uygulamaya koydukları "İlk Üniversitem İlk Harçlığım" eğitim desteğinin öğrenciler ve ailelerinden büyük beğeni aldığının belirten Başkan Kavuş, bu nedenle desteği bu yıl da artırarak devam ettirdiklerini kaydetti. Şartları taşıyan tüm Meramlı gençlere bir defaya mahsus olmak üzere eğitim desteği vereceklerini ifade eden Başkan Kavuş, "Gençlerimize ve ailelerine destek olmak ve yanlarında olduğumuzu göstermek için başlattığımız eğitim desteğine bu yıl da devam ediyoruz. Meram'da ikamet edip lisans ve ön lisans eğitimi vesilesiyle ülkemizin bir çok üniversitesine gidecek olan tüm örgün eğitim öğrencilerimize 1500 TL eğitim desteği sağlayacağız. Gelecek umudumuz gençliğimiz ilk üniversite harçlıklarını belediyemizden alacaklar, Meramlı olmaktan bir kez daha gurur duyacak. Onlar yeter ki bu ülkeye faydalı olmak için çabalasınlar, bizler gücümüz ölçüsünde onların ve ailelerinin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Her bir üniversite öğrencimize eğitim hayatlarında başarılar diliyor, bu anlamlı desteği güzel günlerde harcamalarını temenni ediyorum" dedi.

Meram Belediyesinin 1500 TL nakit eğitim desteği başvuruları başlıyor

Etiketler :