“Meram için muhtarlarımızla beraber yürüyoruz”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Meram Muhtarlar Derneği’nde muhtarlarla bir araya geldi. Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Taşdemir ve ilçede görev yapan muhtarların gününü tebrik eden Başkan Kavuş, Meram’da başarılı çalışmaların arka planında her zaman dayanışmanın olduğunu kaydetti.
“Meram için muhtarlarımızla beraber yürüyoruz”

“MUHTARLARIMIZ HER ZAMAN DESTEKÇİMİZ OLARAK YANIMIZDAYDI”

Başkan Kavuş, ziyarette yaptığı konuşmada muhtarların, devlet ve millet arasındaki gönül köprüsünü sağlayan, hizmet anlayışının en temel yapı taşı olduklarını ifade ederek, “Meram Belediye Başkanı olarak Muhtarlarımıza büyük bir teşekkür borcum var. Meram’a hizmet yolunda verdiğimiz her mücadelede yanımızda en büyük destekçimiz olarak daima muhtarlarımızı bulduk. Hizmet mücadelemizin ilk safında her zaman muhtarlarımız oldu. Muhtarlarımız, bizlerin sadece eli, ayağı, gören gözü, duyan kulağı, anlatan sesi değil, aynı zamanda hizmette omuz omuza mücadele verdiğimiz yol arkadaşlarımız oldu. Yaklaşık dört yıldır Meram’ı bu anlayış çerçevesinde muhtarlarımızla birlikte yönetiyor, muhtarlarımızla beraber halkımızın dertleriyle dertlenerek çözüm için çabalıyoruz. Bu nedenle ilçemizin her kazanımında, yükselen her yatırımında, çözülen her sorununda onların da izi ve payı var” ifadelerini kullandı.

merama-hizmet-yolunda-1.jpg

“MUHTARLARIMIZLA YAPACAK DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 20 yılını değişim ve dönüşüm adımlarıyla geçiren Türkiye’nin yerel yönetimlerde devrim niteliğinde adımlar attığını ifade eden Başkan Kavuş konuşmasını şöyle sürdürdü; “Özellikle muhtarlarımızın, kurumsal yapıya tam anlamıyla dahil edilmeleri, özlük haklarının güçlendirilmesi ve böylelikle hizmette önemli kazanımlar ortaya koyması için yeni bir anlayış vücut buldu. Bu anlayışla birlikte bizlerin sizlerle birlikte ilçemize, şehrimize yapacağımız daha çok işler, kazandıracağımız daha çok yatırımlar var. Tüm bu düşüncelerle bir kez daha değerli muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor, sağlık ve afiyet diliyor, kazasız belasız hayırlı görevler diliyorum” Muhtarlar ise Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a anlamlı ziyareti ve Meram’daki başarılı çalışmaları dolayısıyla teşekkür ettiler.

Etiketler :