Meram'da Beybes Caddesi baştan sona yenilendi

2022 yılında ilçeye yoğun ve bereketli bir asfaltlama sezonu daha yaşatan Meram Belediyesi, Beybes Caddesi’ni de modern ve konforlu ulaşıma kavuşturdu. Sezonun sonuna yaklaşmış olmalarına rağmen çalışmalara ara vermeden ve hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu kapsamda Beybes Caddesi’nin Kozağaç Caddesinden Hatıp Caddesine kadar olan toplamda 3500 mt uzunluğundaki kısmının da tamamlanarak hizmete sunulduğu söyledi.
Meram'da Beybes Caddesi baştan sona yenilendi

İmar, üstyapı ve altyapı noktasında yoğun bir sezonu daha geride bırakmaya hazırlanan Meram Belediyesi asfaltlama çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda başlattığı Beybes Caddesi çalışmalarını da tamamladı.

Meram'da Beybes Caddesi baştan sona yenilendi

Beybes Caddesi’nin, Kozağaç Caddesi’nden Hatıp Caddesi’ne kadar olan toplamda 3500 metre olan yolun asfaltı tamamlanarak hizmete sunuldu. Beybes Mahallesi’nde bulunan 657 konutluk TOKİ konut projesinin yer aldığı bölgeyide kapsayacak şekilde yürütülen çalışmalar çerçevesinde yola 30.000 metrekarelik asfalt yüzey alanına yaklaşık 8.000 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Çalışmalar çerçevesinde ayrıca 8.000 metrekare tretuvar alanına da parke çalışması yapıldı.

Meram'da Beybes Caddesi baştan sona yenilendi

“MODERN VE KONFORLU ULAŞIM İÇİN BİR EŞİK DAHA AŞILDI”

İlçenin, 2022 yılınında da fiziki hizmetlerden sosyal projelere kadar yoğun ve bereketli bir hizmet sezonu yaşadığını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu bereketin kendini asfaltlama noktasında da kendini gösterdiğini kaydetti. Bu çerçevede çalışmalara başladıkları Beybes Caddesi asfaltlama çalışmalarının sezon kapanmadan hızlı bir şekilde tamamlanmış olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Kavuş, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Meram Belediyesi olarak ilçe genelinde yürüttüğümüz asfaltlama ve altyapı çalışmalarına, sezonun sonuna yaklaşılırken de ara vermeden devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, bu çerçevede Beybes Caddesi’nde başladığı asfalt ve yenileme çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamladı. Yoğun bir şekilde emek harcayarak bu yolu kullanmak durumunda olan hemşehrilerimize kış gelmeden rahat, modern ve konforlu bir ulaşım imkanı sağlayan ekip arkadaşlarımın her birine teşekkür ediyorum. Meram’daki yaşam standardını yükseltmek adına sergilediğimiz yüksek tempo hava şartları elverdiği ölçüde devam edecek, önümüzdeki süreçte ve gelecek sezonlarda da bu tempoyu artırarak hizmetlerimize devam edeceğiz.”

Meram'da Beybes Caddesi baştan sona yenilendi

Etiketler :