Meryem Göka: AK Parti'ye büyük bir teveccüh var

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Meryem Göka, “Çalışmalarımız son hız devam ediyor. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Çok şükür büyük bir teveccüh var” ifadelerini kullandı.
Meryem Göka: AK Parti'ye büyük bir teveccüh var

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Meryem Göka, seçim çalışmaları kapsamında Meram'da vatandaşlarla bir araya geldi. Ahmet Özcan Caddesi güzergâhındaki esnaflarla da görüşen Meryem Göka, geri dönüşlerden memnun olduklarını dile getirdi. Göka, "Her gün başka bir yerdeyiz. Bugün de Meram'da esnafımızı ziyaret ettik. Onların geri dönüşlerinden çok mutlu olduk. Zaten pek çoğu da ‘Siz devam edin, biz sizlerle birlikteyiz’ diyorlar. Hamdolsun çok güzel geri dönüşler alıyoruz” dedi.

meryem-goka-ak-partiye-buyuk-bir-teveccuh-var-2.jpg

'GENÇLERLE GÜZEL BİR İLETİŞİM KURUYORUZ'

Gençlerle de güzel bir iletişim kurduklarını söyleyen Meryem Göka, "Gençlerimizle olan diyaloğumuz da çok güzel. Zaten esnaflarımız arasında genç kardeşlerimiz de bulunuyor. Bizler aynı zamanda akşamları kafe ziyaretleri yapıyoruz. Gençler sohbet etmek ve bizim onları dinlememizi istiyorlar. Biz de onu yapıyoruz. Hakikaten onlarla bir araya gelmek gayet güzel. Gençlerin ilgisinden de memnunuz” diye konuştu.

meryem-goka-ak-partiye-buyuk-bir-teveccuh-var-3.jpg

‘ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR’

AK Parti'ye büyük bir teveccüh olduğunu kaydeden Göka, "Çalışmalarımız son hız devam ediyor. Akşama kadar sahada yer alıyoruz. Akşam da ilerleyen saatlere kadar vaktimizi gençlere ayırıyoruz. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Saha hakikaten çok güzel. Çok şükür büyük bir teveccüh var” ifadelerini kullandı.

'BÜYÜK BİR HIZLA YOLLARDAYIZ'

Saha çalışmalarına son hızda devam ettiklerini vurgulayan Meryem Göka sözlerini şöyle tamamladı: “Milletimiz ağırlıklı olarak, ‘Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin’ diyor. ‘Sizler yola devam edin. Memleket için, milletimiz için ne yaptığınızı biliyoruz’ diyorlar. Farklı yaş gruplarından birçok insanımız aynı şeyi söylüyor. Çok güzel çalışmalar oluyor. Büyük bir hızla yollardayız.”

Etiketler :