Messi ve Ronaldo için transfer iddiası

Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo rekor bedelle transfer olabilir. Messi'ye Inter Miami'den, Ronaldo'ya ise Al-Nassr'dan ciddi teklif yapıldığı öne sürülüyor.
Messi ve Ronaldo için transfer iddiası

Futbolun 2 yıldızı; Messi ve Ronaldo 2022 Dünya Kupası'nda ter dökerken transfer iddialarının da ardı arkası kesilmiyor.

Arjantin Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen Messi ve kulüpsüz kalan Ronaldo, dünya basınının manşetlerinden inmiyor.

İngiliz basınına göre, Messi, MLS ekiplerinden Inter Miami ile sözleşme imzalamaya yakın... Paris Saint Germain ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek 35 yaşındaki süper yıldız ile Amerika ekibinin ciddi şekilde ilgilendiği iddia ediliyor.

Inter Miami'nin sahibi olan David Beckham'ın Messi'yi ikna edeceği ve atacağı imza ile MLS tarihindeki en yüksek ücreti alan futbolcu olacağı belirtiliyor. Messi, Birleşik Amerika'da oynama fikrine sıcak baktığını söylemişti.

Ronaldo'ya ise Körfez ülkesinden dev bir teklif var.

Manchester United ile bağları kopan yıldız futbolcuya Suudi Arabistan kulübü Al-Nassr, 3 yıl için 225 milyon dolar teklif etti.

Portekizli oyuncu bu teklifi kabul ederse futbol tarihini en yüksek ücretli sözleşmesine imza atmış olacak.