Mesut Bakkal imzayı attı, ilk değerlendirmeyi yaptı...
Torku Konyaspor anlaşmaya vardığı teknik direktör Mesut Bakkal ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Torku Konyaspor'da Uğur Tütüneker'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Mesut Bakkal getirildi. Yeşil beyazlılar Bakkal ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Konyaspor'un yeni teknik patronu Bakkal, yönetime teşekkür ederek, kendisine samimi davranıldığını ve sorunların birlikte çözüleceğini aktardı.
Torku Konyaspor’un Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp basın sözcüsü Güven Öten ise Mesut Bakkal’a güvendiklerini ve takımın başına getirdiklerini belirterek, “Uğur Tütüneker’in istifasının ardından, liglerin devam ettiği süreçte biran önce yönetim kurulumuzun isabetli bir karar vererek Konyaspor’a en faydalı olabilecek, bundan sonra emin adımlarla gidebileceğimiz, mevcut kadroyu bilen isim yapmış bir hoca ile anlaşmamız gerekiyordu. Bu konuda Mesut Bakkal bize her konuda her açıdan en yakındı. Bizi daha ileriye taşıyacağına karar verdik. İnşallah Konya'mız için hayırlı olur. Ben inanıyorum ki, Konyaspor kalan maçları için emin ellerde, emin kişilere teslim edildi. Bundan sonra top hocamızda. Onun Konyaspor'umuza en güzel şekilde en iyisini yapacağına inanıyoruz” dedi.
Bakmadan Geçme