Mesut Özil ile özel görüşme

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil, aldığı tekliflere rağmen sarı lacivertli formadan kopmak istemiyor.
Mesut Özil ile özel görüşme

Fenerbahçe'de ikinci Mesut Özil krizi patlamak üzere. Gelişi gibi, performansı ve kadro dışı bırakılması da olay olan dünya yıldızı istenmediği yerde kalmakta kararlı.

Yönetim, 24 Mart'ta kadro dışı bıraktığı Mesut ile sezon sonunda yolları ayırmaya hazır ama 10'un bir yere gitmeye niyeti yok. Başkan Ali Koç, önümüzdeki günlerde Mesut Özil ve menajeri Erkut Söğüt ile bir araya gelerek ayrılık şartlarını konuşmayı planlıyor. Mesut'a gelecek planlarında yer almadığı bizzat başkan tarafından anlatılacak. Ama Mesut'un gidişi, gelişinden zor olacak görünüyor.

VEDAYA HAZIR DEĞİL

Başkan Ali Koç'un Mesut'la ilgili ayrılık kararının iki ana sebebi var. Birincisi oyuncunun yüksek maliyeti, ikincisi ise Mesut'un bir defa daha benzer problemler çıkarıp takımda huzursuzluğa sebebiyet verme ihtimali. Ancak çocukluk hayalinin peşinden koşarak Fenerbahçe'ye gelen Mesut, hikâyenin böyle bitmesini istemiyor. Bütün yaşananlara rağmen, taraftarların gönlünde önemli bir yeri olduğunu bilen Mesut küllerinden doğup, kendisine duyulan sevgiye karşılık vermek için son bir şans istiyor. Bunun için de bütün şartları zorlayacak.

RİTİM BOZUKLUĞU

Bu sezon 22'si ilk on birde 26 maça çıkan Mesut Özil, 9 gol, 2 asistle takımın en skorer isimleri arasında yer almasına rağmen 24 Mart'ta Ozan Tufan'la birlikte kadro dışı bırakıldı. Takımın ritmine ayak uyduramayan Mesut'un ipini çeken olay Konya maçında teknik direktör İsmail Kartal'a tepki göstermesi oldu. 


KAYNAK: TÜRKİYE