Meteoroloji uyardı: Kar yağışlarına dikkat! Buzlanma ve don...

Meteoroloji, Orta ve Doğu Akdeniz’in yükseklerinde kar yağışı beklendiğini duyurarak, uyarıda bulundu. Bahsi geçen kar yağışının çarşamba akşam saatlerine kadar etkili olacağı öngörülüyor.
Meteoroloji uyardı: Kar yağışlarına dikkat! Buzlanma ve don...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Mersin'in bin 250 metre ve üzeri rakımlı yerlerinde orta kuvvette karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiği duyuruldu. Meteoroloji, bu sebepten ötürü oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtti.

BUZLANMA VE DON OLAYLARINA KARŞI TEDİR UYARISI

Mersin Meteoroloji Müdürlüğü, yaptığı yazılı açıklama ile Mersinlileri kar yağışına karşı uyardı. Yapılan açıklamada, "Yarın, Mersin'in bin 250 metre ve üzeri rakımlı yerlerinde orta kuvvette karla karışık yağmur ve kar yağışları beklenmektedir. Kar yağışlarının çarşamba sabah saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin edildiğinden kar yağışının meydana getirebileceği ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

????Meteorolojik Uyarı
Orta ve Doğu Akdeniz’in Yükseklerinde Beklenen Kar Yağışlarına Dikkat!@AFADBaskanlik @TCKonyaValiligi @KaramanValiligi @NigdeValiligi @Konyabuyuksehir @karaman_bel_tr @belediye51 pic.twitter.com/2H3wd1Gqtr

— Meteoroloji (MGM) (@meteoroloji_twi)

December 19, 2022

Etiketler :