MHK'de köklü değişiklik geliyor!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi gündemle alakalı açıklamalar yaptı. Başkan Büyükekşi MHK yapısının değişeceğini, hakem atamalarında değişiklik olacağını ve kararların 1-2 gün içerisinde yazılı olarak paylaşacaklarını ifade etti.
MHK'de köklü değişiklik geliyor!

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi gündem ile alakalı konuştu. "Hakem atamalarında devrim niteliğinde bir karar alacağız. MHK'da yeni bir yapılanma sürecini başlatıyoruz. Bu yapıda, futbolun en önemli paydaşı olan kulüplerin, karar verme mekanizmasına dahil olmasını istiyoruz. Tüm soruların cevaplarını iki gün sonra yazılı olarak paylaşacağız. Futbolu aşağı çeken kaos ortamının kimseye faydası yok!”

buyukeksi.jpg

"HEDEFİMİZ A LİGİ"
Başkan Büyükekşi yapılan icraatlarla ilgili olarak, "Milli Takımımız başarılı sonuçlar aldı ve EURO2024'e gitmeyi garantiledi. Tarihimizde ilk defa gruptan lider çıkabiliriz. Ekim ayında en çok puan toplayan ülke Türkiye oldu. Uluslar Ligi'nde B Ligi'ne yükseldik, hedef A Ligi. Dünya Kupası hasretimize son vermek istiyoruz. Montella'nın da son iki maçta büyük bir rolü oldu. "dedi

mhk.jpg

 Muhabir
Etiketler :