MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan: Cumhur İttifakımız uyum içinde çalışıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve yönetim kurulu üyeleri Yeni Haber Gazetesi’ne ziyaret gerçekleştirerek, Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’nun misafiri oldu. Cumhur İttifakı’nın, Türkiye’yi 2023’e taşıyacağını söyleyen Başkan Karaarslan, uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan: Cumhur İttifakımız uyum içinde çalışıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, İl Başkan Yardımcıları İsmail Ceylan ve Kemal Dığrak Yeni Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Seyfullah Koyuncu’nun hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Karaarslan Türkiye’nin içinde bulunduğu bu zor dönemden birlik ve beraberlik içinde başarıyla çıkacağını ifade etti.

img-1219.jpg

“MİLLETİMİZİN, CUMHUR İTTİFAKINA GÜVENİ TAM”

Milliyetçi Hareket Partisi'nin ve Cumhur İttifakı'nın güvenle yola devam ettiğini söyleyen Karaarslan, “Cumhur İttifakı olarak güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Milletimizin huzur ve güvenini sarsılmaz bir şekilde ayakta tutuyoruz. Millete hizmet etmeyi amaçlıyor, bu doğrultuda da bütün kuvvetimizle çabalıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, milletimizin tarihinden ve köklerimizden ilham alarak, gece gündüz çalışarak, milletimize hizmet etmeyi amaçlamaktayız. MHP gücünü, birlik ve beraberliğinden alıyor. Biz de birlik ve beraberliğimiz ile Türk Milleti’ne olan sarsılmaz sevgimizle bu kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin liderliğinde, 'önce ülkem ve milletim, sonra partim' şiarı ile toplumumuzun her kesimini kucaklayarak, 'Yaratılanı Severiz Yaratandan Ötürü' düşüncesiyle çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Milliyetçi Hareket Partisi Konya Teşkilatı olarak bu anlayıştan ödün vermiyoruz. Cumhur İttifakı’nın uyum ve başarısı vatandaşlarımızdan da takdir görüyor. Gittiğimiz her yerde, Cumhur İttifakı’na olan güvene şahitlik ediyoruz. Değerli Konya basınına da bu çalışmalarımıza verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

img-1218.jpg

Yeni Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu ise Başkan Karaarslan’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

yeni-haber-ziyaret-mhp.jpg

SEYFULLAH KOYUNCU / YENİ HABER GAZETESİ