MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan: Doğrunun yanında yanlışın karşısındayız

Konya’nın birlik ve beraberliğini sağlamak için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, “Her zaman doğrunu yanında, yanlışın karşısındayız” dedi.
MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan: Doğrunun yanında yanlışın karşısındayız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Yeni Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu, Yazı İşleri Müdürü Seyfullah Koyuncu ve Haber Koordinatörü Hüseyin Koyuncuoğlu'yu ağırladı. Türk milleti olarak Azerbaycan’ın her zaman yanında olduklarını vurgulayan Remzi Karaarslan, “Azerbaycan’ın yanında olmaya da devam edeceğiz. Azerbaycan bizim kardeş ülkemizdir. Onun için Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli gerekli desteği veriyor. Şu anda Azerbaycan için ne gerekiyorsa yapılıyor. Azerbaycan da olsa Kıbrıs da olsa nerede bir Türk yurdu varsa her zaman için desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

yeni-haber-karaarslan-ziyareti.jpg

‘KONYA’DA ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ’

MHP olarak Konya’da çalışmalara devam ettiklerinin altını çizen Başkan Karaarslan, “20 gün içerisinde 31 ilçe kongrelerini bitirdik. Genel Başkan Yardımcımız Semih Beyin talimatlarıyla 27 Eylül’de ilk kongremizi yaptık. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Konya’nın birlik ve beraberliğini sağlamak için çaba gösteriyoruz. Her Ülkücünün başbuğu Alparslan Türkeş, lideri Devlet Bahçeli, partisi de Milliyetçi Hareket Partisidir. Bütün ülkücü arkadaşlarımıza şunu söylüyoruz: ‘Eğer bu ülkeyi, bu vatanı, bu vatanın birlik ve beraberliğini seviyorsan Milletçi Hareket Partisine buyur gel.’ Her zaman söylüyoruz, fitne fesat yapmadan liderimize yakışan bir şekilde genel başkanımızın talimatlarıyla Konya’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2023 yılında güçlü olması için elimizden gelen çalışmaları yapacağız inşallah. Cumhur ittifakıyla Konya’da hiçbir sıkıntımız yok. Sayın Genel Başkanımızın belirlediği talimatlarla Konya’da aynı çalışmalara devam ediyoruz. Konya’daki belediyelerle, bürokratlarla hiçbir sıkıntımız yok. Belediyeler zaten çalışıyorlar. Biz her zaman doğrunun yanında, yanlışın karşısındayız” dedi.

dogrunun-yaninda-1.jpg

SEYFULLAH KOYUNCU / YENİ HABER GAZETESİ