MHP Konya’da adaylar tanıtıldı

MHP Konya İl Başkanlığı, 28. dönem milletvekili adaylarını tanıttı. MHP’nin oy oranını ve vekil sayısını tarihi seviyelere çıkaracaklarını ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, “Adayımız belli, kararımız net. Açık ara ile Erdoğan’ı bir kez daha Cumhurbaşkanı seçeceğiz. MHP’nin oy oranını ve vekil sayısını tarihi seviyelere çıkaracağız” dedi. İl Başkanı Remzi Karaarslan ise, “MHP, Konya’da vekil sayısını ve oy oranını artıracak. Genel başkanımıza sözümüz budur” ifadelerini kullandı.
MHP Konya’da adaylar tanıtıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanlığı, 28. dönem milletvekili adaylarını tanıttı. MHP Konya aday tanıtım toplantısına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı’nın yanı sıra; MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, milletvekili adayları, MHP’li belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

mhp-4.jpg

Programın açılış konuşmasını yapan MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, “Adaylarımızın hepsi birbirinden değerli. 14 Mayıs, tarihi bir seçim olacak. Tüm teşkilatlarımızla seçime hazırız. Hedefimiz bellidir. Yolumuz hak ve hakikat yoludur. Seçim startını verdik. Her haneye gireceğiz. Dokunmadık kimse bırakmayacağız. MHP, Konya’da vekil sayısını ve oy oranını artıracak. Genel başkanımıza sözümüz budur” ifadelerini kullandı.

mhp-5.jpg

'MHP GÜÇLÜYSE, TÜRKİYE GÜÇLÜ DEMEKTİR'

MHP’nin, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere en hazır parti olduğunu belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ise, “Milliyetçi Hareket Partisi, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere en hazırlıklı partidir. Bunu iddialı bir şekilde söylüyorum. Hazırız. Bütün gereken çalışmalar yürütülmüş, artık önümüzde bir ay kalmış. Bu bir ay boyunca da çalışacağız, başaracağız, kazanacağız. MHP her yönüyle seçime hazır. 1 ay var, çalışacağız, başaracağız ve kazanacağız. MHP, Türkiye’yi karşılıksız sevenlerin buluşma yeridir. MHP, vatan, millet sevdalısıdır. Birileri soğan sevdalısı olabilir. MHP, Cumhur İttifakı vatan, millet derdinde. Yollar, köprüler, tüneller hepsi medeniyet belgesidir. Türkiye kalkındıkça, insanımızın refahı da artar. Ne demek ‘Gemi mi yiyeceğiz’ demek. Milletimizden beklentimiz, gücümüze güç katmalarıdır. MHP güçlüyse, Türkiye güçlü demektir.

mhp-1.jpg

'MHP’NİN OY ORANI TARİHİ SEVİYELERE ÇIKACAK'

MHP’nin oy oranını ve vekil sayısını tarihi seviyelere çıkaracaklarını ifade eden Kalaycı, “Adayımız belli, kararımız net. Açık ara ile Erdoğan’ı bir daha Cumhurbaşkanı seçeceğiz. MHP’nin oy oranını ve vekil sayısını tarihi seviyelere çıkaracağız. Cumhur ittifakının meclisteki sayısını İnşallah nitelikli çoğunluğa, anayasayı bile değiştirebilecek güce sahip kılacağız. Çünkü Türkiye'nin yeni anayasaya ihtiyacı var. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz bunun taslağını hazırladık İnşallah önümüzdeki dönem yeni anayasamıza da Türk milletine yakışır cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini hayata geçireceğiz. Son 5 yılda tarihi adımlar atıldı. Türkiye, küresel düzeyde bir aktör haline geldi. Cumhur İttifakı demek, Karabağ’daki zaferdir. Savunma sanayinde son 5 yılda lider ülke konumuna geldik. Dün başkalarının eline bakıyorduk, paramızla alamıyorduk. Bugün söz sahibiyiz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından, MHP’nin 28.dönem milletvekili adayları tanıtıldı.

mhp-11.jpg

'HEDEFİMİZ DE YOLUMUZ DA BİRDİR'

14 Mayıs seçim süreci için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını dile getiren MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, "Cumhuriyetimizin 100. yılında tüm siyaseti ve demokrasi hayatımızın tarihi seçimlerinde 14 Mayıs'ta seçimler ile tüm yurdun farkına varacağı bir 13. Cumhurbaşkanı seçim süreci olacaktır. Yurdumuzun her köşesinde olduğu gibi Konya'mızda da seçim çalışmaları tüm hızıyla başlamıştır. Hedefimizde yolumuzda bellidir. Bizim yolumuzda hak yolu vardır, hakikat yolu vardır. 14 Mayıs'a kadar gece gündüz demeden genel seçimler için çalışacak yer yer vatandaşlarımıza ulaşacak ve çalınmayacak kapı bırakılmayacaktır. İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçilecektir" şeklinde konuştu.

aa-20230413-30841302-30841300-mhp-konyada-milletvekili-adaylarini-tanitti.jpg

 Muhabir
Etiketler :