MHP'nin Erkilet Temsilciliği açıldı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan ilçesinde MHP'nin Erkilet Mahalle Temsilciliği açıldı. MHP Kocasinan ilçe teşkilatı bünyesinde oluşturulan Erkilet Mahalle Temsilciliğinin...
MHP'nin Erkilet Temsilciliği açıldı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan ilçesinde MHP'nin Erkilet Mahalle Temsilciliği açıldı.

MHP Kocasinan ilçe teşkilatı bünyesinde oluşturulan Erkilet Mahalle Temsilciliğinin açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, açılışta yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimleri için tüm teşkilat olarak sahaya indiklerini dile getirerek, "Hedefimiz yüksek ve çok çalışarak Rabbimizden istiyoruz, on milletvekilinin onuna da talibiz." dedi.

Seçimlerde Cumhur İttifakı'nın başarılı olması için durmadan çalışacaklarını vurgulayan Tok, şunları kaydetti:

"Bu ittifakı taçlandırmak kendi belirlediğimiz cumhurbaşkanı adayımızı tekrar cumhurbaşkanı, başkan yapmak için bugün sahalarda mücadele ederken kendi partimizin milletvekili noktasında da onuna talip olduğumuzu tekrar belirtmek istiyorum. Bunun için çalışmanızı diliyorum, bunun için il teşkilatını çalıştırın diyorum. İl teşkilatı 24 saat milliyetçi hareketin emrindedir, hizmetindedir. Nereye çağırırsanız oraya geleceğimize söz veriyorum. 24 Haziran günü bayrama gider gibi sandığa gitmenizi MHP'nin mührünü görüp oy vermenizi istiyorum."

MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan da Erkilet bölgesinin Türk milliyetçileri ve ülkücüler için önemli bir bölge olduğunu söyledi.

Seçimlerde de bu mahalleden MHP'ye önemli bir destek geleceğine inandıklarını belirten Doğan, şöyle devam etti:

"Ülkücüler olarak Cumhur İttifakı'nda cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Milletvekili seçimlerinde MHP olarak durmadan çalışacağız. Biz ülkücüler inandığımız ve birbirimize kenetlendiğimiz zaman başaramayacağımız hiçbir şey yok. Bizler genel başkanımıza ve yüce Türk milletine söz verdik. Bu memlekette bir tek hain, bir tek terörist, bir tek FETÖ'cü kalmayana kadar mücadelemiz devam edecektir. 24 Haziran seçimlerinin vatanımıza milletimize partimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

Konuşmaların ardından MHP Erkilet Mahalle Temsilciliğinin açılışı yapıldı.

Kaynak: