Milletvekili Erdem’den Akşehir’e ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Akşehir ilçesini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Milletvekili Erdem ile birlikte Akşehir Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Doğru ve yönetimini ziyaret etti.
Milletvekili Erdem’den Akşehir’e ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Akşehir ilçesini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Milletvekili Erdem ile birlikte Akşehir Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Doğru ve yönetimini ziyaret etti. Erdem burada yaptığı konuşmada, “Çiftçi ve esnaflarımızın her zaman yanındayız. Yeni harman dönemi hayırlı olsun” dedi.  Erdem daha sonra, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde kamyoncu esnafımızla buluştu. Erdem, “Kendilerine verdiğimiz beton parke sözünü yerine getiriyoruz. İnşallah kısa zamanda tamamlanacak. Ekmeğini direksiyon sallayarak kazanan tüm esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum” diye konuştu.

‘ESNAFIN MESELELERİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ’

İlçe esnafını da ziyaret eden Vekil Erdem, “Akşehir esnafının meselelerini yakından takip ediyoruz. AK Parti’mizin tüm birimleriyle birlikte sürekli esnafımızla istişare halindeyiz. Esnaf kardeşlerimize ziyarette bulunarak hayırlı işler diledik” şeklinde konuştu. Esnaflarda ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.