Milliler Panzer'i ezdi!

A Milli Takımımız salı günü oynanacak Galler maçı öncesi Berlin'de Almanya ile hazırlık mücadelesinde karşı karşıya geldi. Şampiyonanın ev sahibi ekibi 1-0 geçtiği karşılaşmayı 3-2 kaybetti. Abdülkerim Bardakçı'nın devleştiği maçta Ferdi Kadıoğlu, Kenan Yıldız ve Yusuf Sarı golleri buldu. Türkiye hazırım mesajı verdi.
Milliler Panzer'i ezdi!

UEFA EURO Elemeleri’nde Salı günü lider olarak Galler deplasmanına gidecek olan A Milli Takımımız Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda şampiyonaya ev sahipliği yapacak olan Almanya karşısına çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı millilerin istediği gibi geçti. Kırmızı beyazlılar henüz 5.dakikada Havertz’in golüyle geri düşmesine karşın hızlı reaksiyon verdi ve oyunun üstünlüğünü eline aldı, skor yaptı.

aw079451-03-kopya.jpg

ABDÜLKERİM FARK OLUŞTURDU!

Dakikalar 38’i gösterdiğinde Konyaspor’un eski kaptanı Abdülkerim Bardakçı’nın pasında Ferdi Kadıoğlu sol kanattan bindirme yaptı. Ferdi’nin şutunda beraberlik golü geldi. İlk yarının son dakikasında Kenan Yıldız sol kanatta topla buluştu ve sert şutunda ilk yarı sonucunu ilan etti 2-1. İkinci yarıya ev sahibi ekip etkili başladı. 49. Dakikada Nicklas Füllkrug’un şutunda maçta beraberlik geldi.

aw079451-01-kopya.jpg

TÜRKİYE MAÇA HAZIR!

Maçın kahramanı Abdülkerim Bardakçı 70. Dakika hücuma çıktı. Bardakçı’nın ortasında Havertz’in eline çarpan topta VAR uyarısıyla Polonyalı Hakem Bartosz Frankowski penaltı kararı verdi. 71.dakikada Yusuf Sarı penaltıdan ülkemize üstünlük golünü getirdi. (3-2) Almanya bu gole karşılık veremedi ve A Milli Takımımız Galler maçı öncesi hazırım mesajı vererek güven tazeledi.

 Muhabir
Etiketler :