Milyonlarca liralık desteği Haluk Levent açıkladı

Datça ve Çeşme'de çıkan yangınların ardından AHBAP derneği harekete geçti. Haluk Levent, kurucusu olduğu derneğin yangın ve sel gibi afetlerden zarar gören vatandaşlar için milyonlarca liralık destek parası ayırdıklarını açıkladı.
Milyonlarca liralık desteği Haluk Levent açıkladı

Son zamanlarda kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP Derneği ile adından söz ettiren Haluk Levent, dernekle beraber takdirlik yardımlar yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine yardım eden Levent, Datça ve Çeşme'de çıkan yagınların ardından afetzedeler için de harekete geçtiklerini duyurdu. 

Sosyal medya platformu Twitter'dan açıklama yapan Haluk Levent, afetlerden etkilenen vatandaşlar için 7,5 milyon TL bütçe ayırdıklarını söyledi. Levent, sofrada Ahbapların da tuzu olsun diyerek paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

 "Şu an meydana gelen-gelecek olan yangınlardan, sel baskınından zarar gören vatandaşlarımıza hem belediye yetkilileri hem de valilikler muhakkak ki destekte bulunacaktır. Ahbaplar olarak bizlerin de sofrada tuzu olsun istedik. İlk etapta 7.5 milyon TL ayırdık.''

Haluk Levent'in bu paylaşımının altına yüzlerce yorum geldi. Birçok sosyal medya kullanıcısı, ''Her olayda yanı başımızdasın. Canımızdasın. Canımızsın be abi.'', ''Allah sizden razı olsun yüreği güzel adam'', ''Size, her birinize helal olsun!'' gibi yorumlar yaptı. Ayrıca ünlü şarkıcının paylaşımı, binlerce kişi tarafından da beğenildi.

TGRT HABER