MKE Ankaragücü - Konyaspor | İLK 11'LER!

Süper Lig'in 12. haftasında bu akşam saat 19.00'da başlayacak MKE Ankaragücü - İttifak Holding Konyaspor maçında ilk 11'ler belli oldu.
MKE Ankaragücü - Konyaspor | İLK 11'LER!

Süper Lig'in 12. haftasında bu akşam saat 19.00'da başlayacak MKE Ankaragücü - İttifak Holding Konyaspor maçında ilk 11'ler belli oldu.

MAÇIN İLK 11'LERİ

ANKARAGÜCÜ: Ffriedrich, Pinto, Sarlija, Atakan, Kitsiou, Lukasik, Diousse, Lobjanidze, Bolingi, Ender, Borven

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Adil, Uğur, Abdülkerim, Guilherme, Amir, Jevtovic, Milosevic, Hurtado, Ömer Ali

STAT: Eryaman

SAAT: 19.00

YAYIN: beIN SPORTS HD2

HAKEM: Mete Kalkavan

Karşılaşmada takımların giyeceği formalar belli oldu. İttifak Holding Konyaspor maça 'Kartal-Beyaz' formayla, MKE Ankaragücü ise 'Çizgili-Dalton' formayla çıkacak.

konyaspor-kartal-forma.jpg

ankaragucu.jpg

KALKAVAN YÖNETİMİNDE 20. MÜCADELE

MKE Ankaragücü maçını yönetecek Hakem Mete Kalkavan, Konyaspor'un 20. kez bir maçında düdük çalacak. Daha önce Kalkavan yönetiminde 19 maça çıkan Konyaspor, bu müsabakaların yalnızca 2'sini kazanırken, 9'unu kaybedip, 8'inden beraberlikle ayrıldı. Mete Kalkavan, söz konusu maçlarda Konyasporlu futbolculara 42 kez sarı kart, 4 kez ikinci sarıdan kırmızı kart, 3 kez de direkt kırmızı kart gösterdi. Yeşil beyazlıların bugünkü MKE Ankaragücü maçında Mete Kalkavan’ın yardımcılıklarını Hakan Yemişken ile Osman Gökhan Bilir yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Alper Çetin olacak.

KONYASPOR'DA 7, ANKARAGÜCÜ’NDE 5 EKSİK

İttifak Holding Konyaspor'da dış menisküsünden ameliyat olan Musa Çağıran ile Artem Kravets, Sokol Cikalleshi, Samuel Eduok, Marin Anicic ve Volkan Fındıklı'nın sakatlıkları devam ediyor. Erdon Daci ise Ankara götürülen kafilede yer almadı. Geçen hafta antrenmanda sakatlanan Farouk Miya'nın ise tedavisinin tamamlandığı ve Ankara'ya götürüldüğü öğrenildi. Ev sahibi MKE Ankaragücü'nde ise sakatlığı devam eden Emre Güral, koronavirüs testleri pozitif çıkan Luka Adziç, Orkan Çınar ve kaleci Furkan Bekleviç ile kadro dışı kalan Alper Potuk Konyaspor'a karşı forma giyemeyecek.

KONYASPOR ANKARAGÜCÜ'NE ÜSTÜN

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 12. haftasında bugün deplasmanda karşılaşacağı MKE Ankaragücü ile 31. randevusuna çıkacak. Yeşil beyazlılar, sarı lacivertli takıma karşı daha önce oynadığı 30 müsabakanın 14'ünü kazandı. Bu süreçte 11 mağlubiyet alan Anadolu Kartalı, 5 maçtan da beraberlikle ayrıldı. MKE Ankaragücü'ne karşı son mağlubiyetini 5 Mart 2011 tarihinde iç sahada oynanan maçta 2-0'lık skorla alan İttifak Holding Konyaspor, bu tarihin ardından sarı lacivertlilerle 6 kez karşı karşıya geldi. Yeşil beyazlılar yaklaşık 10 yıllık süreçte 6 kez karşılaştığı Başkent temsilcisine karşı 4 galibiyet alırken 2 mücadele de beraberlikle sona erdi. Konyaspor'un Ankaragücü ile geçen sezonun ilk yarısında Konya'da oynanan maç 0-0 beraberlikle tamamlanırken, ikinci yarısında Ankara'da oynanan maçı yeşil beyazlılar 1-0 kazanmıştı.

RAKİP KÖTÜ GÜNLERDEN GEÇİYOR

İttifak Holding Konyaspor'un rakibi MKE Ankaragücü, bu sezon kötü günler geçiriyor. Geride kalan 11 haftada 9 maça çıkan sarı lacivertliler bu süreçte 7 mağlubiyet, 2 de beraberlik alırken henüz galibiyet yüzü göremedi. Puan cetvelinde son sırada yer alan Başkent temsilcisi, Teknik Direktör Fuat Çapa'yla yollarını ayırmış ve yeni bir teknik direktörle anlaşma sağlayamamıştı. Antrenör Mustafa Dalcı yönetiminde hazırlanan Ankaragücü'nde Konyaspor maçı öncesi 3 futbolcunun koronavirüs testi de pozitif çıkmıştı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ