Motosiklet kazaları... Dönüş yapan otomobile ok gibi saplandı

Hatay'ın Erzin ilçesinde bir motosikletin otomobile ok gibi saplandığı ve sürücüsünün havaya uçtuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kastamonu'da ise otomobil sürücüsünün çarparak kaçtığı motosiklet sürücüsü yaralandı.
Motosiklet kazaları... Dönüş yapan otomobile ok gibi saplandı

Kaza, Erzin ilçesi İsalı Mahallesi'nde meydana geldi. Ana caddeden ara sokağa dönmek için manevra yapan otomobile, motosiklet ok gibi saplandı. Kaza da çarpmanın etkisiyle yere düşen motosiklet sürücüsü yaralanırken, o anlar güvenlik kamerasınca görüntülendi. Görüntülerde; motosikletin araca ok gibi saplandığı ve sürücünün havaya uçtuğu görüldü. Hafif yaralı olarak hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Motosiklet kazaları... Dönüş yapan otomobile ok gibi saplandı

Otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü yaralandı

Kastamonu'da ise otomobil sürücüsünün çarparak kaçtığı motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, Kuzeykent Mahallesi Kamil Demircioğlu Caddesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre R.E.H. idaresindeki 37 AB 084 plakalı motosiklet, kavşak içerisinden dönüş yapmak istediği sırada sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen otomobille çarpıştı. Kazanın ardından motosiklet sürücüsü R.E.H., motosikletinden düşerek yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan R.E.H., Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

otomobilin-carptigi-motosiklet-surucusu-yaralandi.jpg

Öte yandan, iddialara göre otomobil sürücüsü ise kazanın ardından olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, kazaya karışan otomobil ile sürücüyü belirlemek için çalışma başlattı.

Kaynak:İHA

Etiketler :