MSB personel alımı yapacak: KPSS ve mülakat şartı yok!

Millî Savunma Bakanlığı (MSB), personel alımı için ilan yayımladı. İŞKUR aracılığıyla kabul edilecek başvuruların değerlendirilmesinin ardından başvurusu kabul edilenler açıklanacak.
MSB personel alımı yapacak: KPSS ve mülakat şartı yok!

Kamu personeli olmak isteyenler için Millî Savunma Bakanlığı (MSB), güzel bir açıklama yaptı. Kamu işçi alımı için ilan yayımlayan MSB, İŞKUR aracılığıyla başvuruların kabul edildiğini açıkladı. MSB, Askeri Gazino'da görevlendirilmek üzere personel alımı yapacak. Millî Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi web sitesi üzerinden kamu işçi alımı yapılacağını ilan etti.

Alınacak personeller, Askeri Gazino'da görevlendirilecekler. İşe kabul edilen adaylar, bir aylık deneme süresine tabi tutulacak. Deneme sürecini başarıyla tamamlayan adaylar, kurum bünyesinde istihdam edilecek.

İŞTE İŞÇİ ALIMINA AİT TÜM DETAYLAR VE ŞARTLAR

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olanlar, kamu haklarından mahrum olmayanlar ve olumlu arşiv ve güvenlik soruşturması sonuçlarına sahip olanlar iş başvurusu yapabilirler. Aynı zamanda Sosyal Güvenlik Kurumları'ndan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alan adaylar başvuramazlar. Başvuru yapacak adaylar 41 yaşını geçmemiş olmalıdır. Ayrıca en az 5 yıl aşçılık deneyimine sahip olmaları gerekmektedir ve hijyen eğitimi sertifikasına sahip olmaları gerekmektedir. Adaylar görevlerini yerine getirebilecek sağlık durumunda olmalıdır.

Adayların en az ilkokul mezunu olmaları gerekmektedir, ancak aşçılık sertifikası veya üniversitelerin aşçılık bölümlerinden mezun olanlar tercih edilecek.

İŞ BAŞVURU SÜREÇLERİ

Edirne İş İlanları kategorisinde yer alan bu ilan, 4 Ekim 2023 tarihinden itibaren 9 Ekim 2023 tarihine kadar geçerli olacak.

Başvurular, İŞKUR'un online platformu üzerinden kolaylıkla gerçekleştirilebilir. İşe alım Edirne Uzunköprü Garnizon Komutanlığı B Tipi Askeri Gazino Müdürlüğü'nde yapılacak. Başvurmak isteyen adaylar, belirtilen tarihler arasında başvurularını çevrimiçi olarak tamamlayabilecekler.

Millî Savunma Bakanlığı tarafından İŞKUR aracılığıyla gerçekleştirilecek olan işçi alımında, Askeri Gazino'da görev alacak personeller aranmakta.

Başvurular, 4 Ekim 2023 tarihinde başlayacak ve 9 Ekim 2023 tarihinde sona erecek. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, İŞKUR platformu üzerinden başvuru kriterleri ve süreci hakkında daha fazla ayrıntılı bilgiye erişebilirler. Başvurularını bu tarihler arasında tamamlayarak iş fırsatını yakalama şansına sahip olacaklar.

Etiketler :