Müdür Yiğit, ilçeleri yeni döneme hazırlıyor

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, ilçeleri tek tek ziyaret ederek yeni dönemde başlayacak eğitim-öğretim dönemi için hazırlıkları kontrol etmeye devam ediyor Müdür Yiğit, son olarak Sarayönü ilçesinde müdürlerle buluştuktan sonra devam eden projeleri inceledi.
Müdür Yiğit, ilçeleri yeni döneme hazırlıyor

Konya İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve toplantılara katılmak amacıyla Sarayönü ilçesine gitti. İlk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Yiğit, İlçe Müdürü İbrahim Şişman’dan yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kurum çalışanları ile hasbihal etti.

2022/2023 eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmaları kapsamında ilçe genelindeki okulların müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit daha sonra Sarayönü Kaymakamı Lütfullah Göktaş ve Belediye Başkanı Nazif Solak’ı da makamlarında ziyaret etti. Yiğit, bir dönem Sarayönü Gözlü Devlet Üretme Çiftliği İlkokulu olarak hizmet veren ve önümüzdeki dönemde Köy Yaşam Merkezi olarak açılması planlanan kapalı okul binasında ve çevresinde incelemelerde bulundu. İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit’e yaptığı toplantı ve ziyaretlerde İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman eşlik etti.

mudur-yigit-ilceleri-yeni-doneme-3.jpg

Etiketler :